Instagram ve face de 1- 2 milyonluk sayfalar hazırlama! |
24 Mesajlar | 6.390 Okunma |
Bu instagram hesapları için neler yapılıyor hep aynı sistem üzerine oturdukları çok belli.
Bu rakamlara ulaşmak için Sponsor reklamlara bütçe dayanamaz.
Ayrıca bir postun 5 saat durması ortalama kaç takipçi kazandırıyor ki bu rakamı Sponsor reklamlarını değil de bu sayfalara vermem daha iyi olsun?
Fikiriscisi adlı üyeden alıntı
Açılan hesapların birbirini desteklemesi ile oluyor hocam. Yani 500k lık bir hesaba ulaşmak için 1-2 sene harcadıkları olabiliyor ama yeni açılan hesaplar mevcut sayfaları sayesinde hızla yükseliyor. Yani burada ki ana nokta, yüksek kitleye sahip bir sayfa veya sayfa tanıdığına sahip olmak.Muhammedchan adlı üyeden alıntı
Sadece benimle aynı konudaki 1 milyonluk sayfaya verdiğim doğru ve ilgi çekici reklamın bana 1000 ve üzeri takipçi getirmesi konusunda emin olamamıştım. Buda bu alandaki tecrübesizlikte kaynaklanıyor sanırım. Belki doğru reklam veren kişiler tek reklamda 5 bin takipçi kazanabiliyordur.Fikiriscisi adlı üyeden alıntı
E-Ticaret noktasında kendim ve şuanda bir arkadaşım planlamış olduğun benzer planı gerçekleştiren olarak benim gözlemlerim, tecrübelerim bunlar.Muhammedchan adlı üyeden alıntı
Sizin bahsettiğiniz gibi bir döngü oluşturma fikrim bulunuyor. Ancak her alanda emek verilmeden hiçbir şey olmuyor. Şuan yoğunluktan dolayı düzenli paylaşım yapamıyorum ve düzenli paylaşımın etkisini bir süre yaptığım deneylerde çok iyi gördüm.