ferzileyto adlı üyeden alıntı
Öncelikle takip edilmeye değer, paylaşılmaya değer içerikler üretmeniz, sonra insanları bu içerikleri ürettiğinizden haberdar etmeniz lazım.
Benim facebook'ta takip ettiğim bir sayfa var, 8troll Futbol diye. Adamlar mizahın kralını yapıyor , inanılmaz yaratıcı bir yönetimi var. Her içerik özellikle düşünülüyor ve gündemi takip ediyorlar. Harbi troll bir sayfa. Birileri reklam yaptı ben bu reklamı gördüm ve böyle bir sayfa olduğundan haberdar oldum. Sonrasında da içerik kaliteli olduğu için takip etmeye devam ettim ve beğenerek takip ediyorum.
İçerikler kaliteli olmasa takip etmem, birileri reklam yapmış olmasa da farkında olmam. Yani sadece reklama para basmayla olacak iş değil, kullanıcı geldikten sonra da elde tutmayı becermek gerekiyor.
Tabiki sonuna kadar haklısınız. Şuanda ürettiğimiz içerikler piyasada bir fark yaratır nitelikte bundan dolayı paylaşım yapmadığımız son birkaç günde bile takipçi ve eski gönderilere beğeni geliyor.
Sitemizi diyet ağırlıklı sağlık, egzersiz ve düşük kalorili yemekler üzerine kurulu bundan dolayı Diyetisyen olan kardeşim kesin bilgiler olan makaleler hazırlıyor. Ancak farkımız hit uğruna popüler fakat sağlıksız yöntemleri anlatmamakla başlıyor. Ayrıca;
• Hastalıklara göre beslenme ve egzersiz önerileri
• Spor yapanlara yönelik beslenme ve yemek tarifleri
• Belirli bir hastalığa yönelik hazırlanan yemek tarifleri
gibi şeyler sitemizin ve sosyal medya hesaplarımızın ilgi çeken bir kaç noktası oluyor.
İlgi çekici resimler, kolajlar ve kendi hazırladığımız diyet ve diyabet hastalıklarına yönelik yemek tarifleri videoları hazırlamaya da başladık.
Bu açıdan ilgi çekici ancak kaliteyi bu seviyede tutmak çok zaman istiyor bunuda anca 2 ay sonra yapabiliriz sanırım.