-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar merhaba.Çarşamba günü bir iddiaya girip 50 tane mekik çektim.O günden beri karnım az, ama göbek altı-kasık üzerindeki alanda bulunan kaslar çok ağrıyor.Yana dönerken bile bir ağrı var.
Bu bir rahatsızlık vb belirtisi olabilir mi? yoksa sadece et kesiği midir?
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kaç günde-ayda-yılda bir mekik çekiyordun, spor yapıyordun ? :D
Hayır yani, ben bütün yaz yatıp, eylülde okulda ilk beden eğitiminde zorlayınca bir ay düzelememiştim bir daha. Hamlaşmışsındır, aniden yüklenince kaslar ağrı yapar. Geçer geçer.
İnsanlar artık "Üç gündür yemek yemedim, bugün de aşırı fazla yedim, neden karnım ağrıyor ?" diye bir konu açacak diye korkuyorum ya.
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selamlar sayın arkadaşım ben ufak yaştan beri çok spor yaptım halende yaparım çocuk yaşta karate-do vucut geliştirme tek başıma çalıştım haklınıza ne gelirse zamanla insanlar iş güç sebepleriyle zaman ayıramıyor birde büyüdükçe :)
herneyse kısadan sizin soruna geçelim bu ağrı sizin alışık olmadığınızdan dolayıdır korkulacak birşey yoktur kısa günler içinde geçer
mesela ben izmir fuar'ını hiç durmadan 10 tur attım rekorum
1 turu 1844 metre
hesaplayın
ancak aradan uzun zaman geçtiğinde tekrar koşmaya başlarız 2 tur atarız ama ozamanda 1 hafta ağrı olur buda kas adeleleri tekrar yenilenir alışık olmayan kaslaraçılır ağrı başlar
merak etmeyin zamanla geçer yapılan sporu bırakıp tekrar başlamak ağrıya sebep veriri zamanla vucut kaslar alışır ve devam edersiniz
dilerseniz doktora başvurun ama ilk zorladığınız için ağru normaldir :)
Selamlar
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yalnız arkadaşlar şaka değil benim de belim ağrıyor.Bu ağrı yüzünden basketbol turnuvasından vazgeçtim şimdi pazar günü PaintBall'a gidemiyecem :D Tam belin arka kısmı eğilince ve basket oynarken çok sızlıyor.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
hamlamışsındır hocam. Birde 50 taneden ne diye başlıyorsun? Kusura bakma ama artistik filansa amacın kendine zarar vermekten başka bir şey yapmazsın.Ufak ufak başla.Önceden çok çekmiş olabilirsin ama bu işler öyle 1-2 hafta bile bırakırsan hamlarsın.Bak ben 5 senedir basketbol oynuyorum,2 hafta antrenmana gitmedim doğru düzgün mekik,şınav çekemedim.
1.gün 10 tane
2.gün 13 tane
3.gün 16 tane...
bu şekilde hocam...