lostyazilim
tr.link

Mahkemenin YouTube Kararı (Son Dakika)

52 Mesajlar 7.762 Okunma
acebozum
tr.link

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)

Emre Kutluğ adlı üyeden alıntı

Hocam insanlar sabah 5-6 da kapısı açık minibüste işe gidiyorlar çalışmaya, sağdan soldan gördüğümüz haberleri oyunları vs vs şeylerin %80 aynısını yazarak paylaşarak video falan da ekleyerek seo meo da yaparak para kazanmak ne kolay, yani senin benim internetten kazanacağımız 3 kuruş para önemli de, 44 milyon insanın seçtiği hükümete, başbakana en büyük suçla itham eden videolar bilmem neler önemli değil mi? Tezgah olamaz mı? Kesinlikle doğrudur diyebilir miyiz gönül rahatlığı ile?

Kapasite az diyorsun, ülkede harcanan Gayri Safi Hasıla 3 katına çıkmış 2023'te bir üç katına daha çıkması isteniyor, bu videolar bilmem iddialar hepsi bunu özellikle bunu engellemek için olamaz mı yani 2 tane video ile seçtiğimiz başbakanı hemen silip atacaksan niye yargımız var niye anayasamız var?

2 kere 2 nin 4 etmesi gibi hemen nasıl inanıyorsunuz? Farkına vardığın şeyleri bize de anlat bizde varalım :)

Hocam senin ülkeni yüzlerce gemiyle işgal etmeye gelen adamın kurduğu bir sistem olmadan sen ekmek yiyemiyorsan boşuna yaşıyorsun demektir. Ben şunu demek istedim bizde yapalım bizde kuralım onlar yokken açmı kalıyorduk, ticaret falan diyorsun 15 sene önce hiç ticaret yok muydu? Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir şehri ziyaret edip şu binayı kim yaptı bunu kim yaptı diye sormuş demişler Fransızlar İngilizler İtalyanlar, onlar bunları yapıyorken siz ne yapıyordunuz demiş, yaşlı bir adam Ç.kalede izmirde, yemende ırakta şurda burda savaşıyorduk demiş. Bütün mesele bu :)

google kullanma hocam sen o zaman hatta internetide kullama yada bilgi sayarı hepsini onlar yaptı hatta uçağa arabayada binme bunuda onlar yaptı bumu sizin mantığınuı yazıklar olsun

ben ekmeğimi ne hısızlıkla nede hainlikle kazanıyorum sizin mantığınıza göre antalyadaki otelleride kapatalım onlarda yurt dışındaki firmalar aracılığı ile tatil satıyorlar bumu siz hangi çağda yaşıyorsunuz biraz mantıklı olalım

yıllardır süre gelen türk webmasterların en büyük sorusu neden bizde bir goole youtube yahoo vs. yok cevap açık ve net 500 kişiyi görünce sitede içerikten çok reklam yerleştiren bizler google adsensenin gooleden ne kadar sonra açılmış google ne kadar süre para kazanmadan çalışmış bir bakmak gerek

wmaraci
reklam

EmreKutlug EmreKutlug WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Sürekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 64 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Atakan adlı üyeden alıntı

Kayıtların gerçek olup olmadığına, hangi yönden inanmak istiyorsan o şekilde inanırsın. Dışarıda çalışan adamın işi dışarıdadır. Benim işim bilgisayar başında. İşi yayıncılık yapmak olan insanların işi bilgisayar başındadır. Alakasız örnekler vermeye gerek yok.

Sandığınız gibi blogculuk oynayan, boş beleş vakit geçiren yok. Bazı şeylerin farkına varın artık.

Videolarda bir suç varsa, öve öve bitiremedikleri sansür (!) yasası ile devreye giren URL tabanlı engelleme olayını yapsınlar o zaman.

Birkaç video yüzünden komple siteyi engelleme rezilliğinin, savunulacak bir yanı olamaz.

Bu arada alıntı yapıyorum ama kişisel olarak kimseye bir mesajım yok. Benim mesajım halâ bazı şeyleri anlayamayanlara.

Yazacak çok şey var. Fakat boş yere bu kadar fazla yazdığımı bir kere daha anladım,

İyi çalışmalar.

Ne sen benim dediğimi anladın ne ben senin, canın sağolsun :) Yaptığınız işe, emeğinize, hakaret etmiş olduysam özür dilerim kusur bakmayın. Ama cahilmişim hiç bir şey bilmiyormuşum gibi alıntı yorum yapılınca öyle yazasım geldi :) Benim tepkim bizi hiç ...takmayanlara en ufak bir meselemiz olunca işte savaş çıktı şöyle oldu böyle oldu diye Türk düşmanlığı yapanlara yoksa Allah'ın yarattığı İngiliz Fransız Amerikan bilmem nereli bir insana ne diyeyim ben.

ubrtrade adlı üyeden alıntı

google kullanma hocam sen o zaman hatta internetide kullama yada bilgi sayarı hepsini onlar yaptı hatta uçağa arabayada binme bunuda onlar yaptı bumu sizin mantığınuı yazıklar olsun

ben ekmeğimi ne hısızlıkla nede hainlikle kazanıyorum sizin mantığınıza göre antalyadaki otelleride kapatalım onlarda yurt dışındaki firmalar aracılığı ile tatil satıyorlar bumu siz hangi çağda yaşıyorsunuz biraz mantıklı olalım

yıllardır süre gelen türk webmasterların en büyük sorusu neden bizde bir goole youtube yahoo vs. yok cevap açık ve net 500 kişiyi görünce sitede içerikten çok reklam yerleştiren bizler google adsensenin gooleden ne kadar sonra açılmış google ne kadar süre para kazanmadan çalışmış bir bakmak gerek

Aynısını size de söyleyebilirim, bana hiç bir şey bilmiyormuşum kısaca cahilmişim gibi alıntı yorum yaparak cevap verdiğiniz için öyle yorum yazdım. Ve beni %100 yanlış anladığınız için sizden de özür dilerim, kazancınıza, emeğinize laf söylediysem kusura bakmayın. Haklısınız bilmiyoruz bu işleri öğrenmemiz gerek :)

#öğreniyor{display:none;}

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

Ne sen benim dediğimi anladın ne ben senin, canın sağolsun :) Yaptığınız işe, emeğinize, hakaret etmiş olduysam özür dilerim kusur bakmayın. Ama cahilmişim hiç bir şey bilmiyormuşum gibi alıntı yorum yapılınca öyle yazasım geldi :) Benim tepkim bizi hiç ...takmayanlara en ufak bir meselemiz olunca işte savaş çıktı şöyle oldu böyle oldu diye Türk düşmanlığı yapanlara yoksa Allah'ın yarattığı İngiliz Fransız Amerikan bilmem nereli bir insana ne diyeyim ben.

Hayır yazdığınız mesajda sıkıntı yok, estağfurullah ne özürü. Twitter engellendiğinde açılan ilk konulara da bakmıştım bir süre önce. Gerçekten işin boyutunu bilmeyen arkadaşlar çok.

Ama inanın gerçekten etkiliyor. Boyutunu tahmin edemeyebilirsiniz saygı duyarım ama etkiliyor yani.

Çok basit bir örnek verdim az önce. Örneğin X telefonunun tanıtım videosunu paylaşacağız. Video nerede yayınlanıyor firma tarafından? Tabiki YouTube'da. :) Biz bir şekilde engelleri aşarız. Ama bilmeyen, DNS ve alternatif yöntemler kullanmayan insanlar da var. Dolayısıyla bu insanlar videoyu göremiyorlar. Haber içerisinde "engellenmiştir" mesajı çıkıyor.

Bizim işimiz teknoloji ve bu siteler ile. Ama bizden daha öteye gitmiş, tamamen bu sitelerden para kazanan insanlar var. Kaldı ki yabancı videoları paylaşmanın ötesinde, kendi videolarımızı da YouTube'a ekliyoruz. Kendi haberlerimizi de Twitter'dan paylaşıyoruz. Herkes bir şekilde zarar görüyor yani bu durumdan (maalesef). Engele her zaman karşıyız. URL bazlı engelleme yapsınlar, hepimizin işine gelir :)

DNS'i bile engellediler. Sonra, DNS ile fişleme yaptıkları ortaya çıktı. Teknik açıdan kanıtlarıyla birlikte çeşitli paylaşımlar var bu konuda ama, konuyu değiştirmemek adına onu yazmak istemiyorum.

Zamanında blogspot da engellenmişti hatırlarsanız. Maç yayını yapan bazı blogspot adresleri yüzünden tüm blogspot engellendi. Kendi halinde blog yazan insanlar da kendi adreslerine ulaşamaz hale geldi. Ayrı bir mağduriyet de o zaman yaşanmıştı yani.

İyi çalışmalar
EmreKutlug

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)

Aynısını size de söyleyebilirim, bana hiç bir şey bilmiyormuşum kısaca cahilmişim gibi alıntı yorum yaparak cevap verdiğiniz için öyle yorum yazdım. Ve beni %100 yanlış anladığınız için sizden de özür dilerim, kazancınıza, emeğinize laf söylediysem kusura bakmayın. Haklısınız bilmiyoruz bu işleri öğrenmemiz gerek :)

olayı farklı yerlere çekmeyin siz diyorsunuz ki 15 sene önce ticaret yok muydu bende diyorumki 15 sene olan ticaret haçminin 100 katı daha fazlası bu gün var nedeni internet türk firmalarının internet ile dünyaya açılması ister ahmetin vieo sitesinden isterse dimitrinin video sitesinden olsun olan şey vatana millete faydalı bir şeyse neden engel olunmasına destek veriyorsun anlamıyorum

siz Hocam senin ülkeni yüzlerce gemiyle işgal etmeye gelen adamın kurduğu bir sistem olmadan sen ekmek yiyemiyorsan boşuna yaşıyorsun demektir diyorsunuz bende size diyorumki yüzde yüz haklısınız siz bilgisayarı interneti kapatın türk mühendisler icat edene kadarda kullanmayın emin olun forumdaki herkes sizi destekleyecektir ben başta olmak üzere söz fakat ben ve diğer arkadaşlar bir şey deniyeceğiz siz kapatın biz arkadanızdan geliyoruz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Sürekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 64 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

olayı farklı yerlere çekmeyin siz diyorsunuz ki 15 sene önce ticaret yok muydu bende diyorumki 15 sene olan ticaret haçminin 100 katı daha fazlası bu gün var nedeni internet türk firmalarının internet ile dünyaya açılması ister ahmetin vieo sitesinden isterse dimitrinin video sitesinden olsun olan şey vatana millete faydalı bir şeyse neden engel olunmasına destek veriyorsun anlamıyorum

siz diyorsunuz bende size diyorumki yüzde yüz haklısınız siz bilgisayarı interneti kapatın türk mühendisler icat edene kadarda kullanmayın emin olun forumdaki herkes sizi destekleyecektir ben başta olmak üzere söz fakat ben ve diğer arkadaşlar bir şey deniyeceğiz siz kapatın biz arkadanızdan geliyoruz

Tam dedim ki özür diledim konu kapandı aramızda yine yorum yazmışsınız :) Ben kesinlikle bir sitenin Yotube olsun Twitter olsun kapatılmasına karşıyım, hatta fotoğraf çekip facebook hesabımda dalga geçmiştim ve youtube üzerinden gitar videoları izleyip çalışıyordum şarkılara :) Ama simdi bu normal bir durum değil.

Şimdi benim anlatmaya çalışdığım şey bu adamlar bize Türk düşmanlığı yapıyorlar, en ufak bir mesele olunca çok eleştiriyorlar ceza veriyorlar vs vs. Ticaretimiz, internet ile dünyaya açılmak bunlar çok önemlidir, bu gavur malıdır deyip kullanmamak olur mu ben onu kastedmedim. 80 milyon nüfuslu ülkenin başbakanı, hükümeti ile ilgili doğru bile olsa yargılaması devam eden bir soruşturmada video falan yayınlanması hukuken yanlıştır. Arkanızdan geliyoruz demişiniz, özür diledim ama hala daha laf söylüyorsunuz ? :) Daha ne yapayım? Zamanı geri almak gibi bir yeteneğim olsa, inanın hiç bu konuya yorum yazmazdım :)

• Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)

Tam dedim ki özür diledim konu kapandı aramızda yine yorum yazmışsınız :) Ben kesinlikle bir sitenin Yotube olsun Twitter olsun kapatılmasına karşıyım, hatta fotoğraf çekip facebook hesabımda dalga geçmiştim ve youtube üzerinden gitar videoları izleyip çalışıyordum şarkılara :) Ama simdi bu normal bir durum değil.

Şimdi benim anlatmaya çalışdığım şey bu adamlar bize Türk düşmanlığı yapıyorlar, en ufak bir mesele olunca çok eleştiriyorlar ceza veriyorlar vs vs. Ticaretimiz, internet ile dünyaya açılmak bunlar çok önemlidir, bu gavur malıdır deyip kullanmamak olur mu ben onu kastedmedim. 80 milyon nüfuslu ülkenin başbakanı, hükümeti ile ilgili doğru bile olsa yargılaması devam eden bir soruşturmada video falan yayınlanması hukuken yanlıştır. Arkanızdan geliyoruz demişiniz, özür diledim ama hala daha laf söylüyorsunuz ? :) Daha ne yapayım? Zamanı geri almak gibi bir yeteneğim olsa, inanın hiç bu konuya yorum yazmazdım :)

Siz soylediginiz lafin agirlinin farkinda degilsiniz bunlar olmadan ticaret yapamiyorsan yasama gibi bir lafin agirligini bilmiyor olabilirsiniz sizin icin belkide bu ticaret bu para okadarda iyi bir mebla olmaya bilir ama benim hayatimi daim etmeme yetiyor takildigim nokta benim yasam hakkimi ticaret yapma seklime gore degerlendirmenizdir kusura bakmayin bunun özrü olmaz . Neyse daha fazla cevap vermeyin bende cavaplamayim

• Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Sürekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 64 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Siz soylediginiz lafin agirlinin farkinda degilsiniz bunlar olmadan ticaret yapamiyorsan yasama gibi bir lafin agirligini bilmiyor olabilirsiniz sizin icin belkide bu ticaret bu para okadarda iyi bir mebla olmaya bilir ama benim hayatimi daim etmeme yetiyor takildigim nokta benim yasam hakkimi ticaret yapma seklime gore degerlendirmenizdir kusura bakmayin bunun özrü olmaz . Neyse daha fazla cevap vermeyin bende cavaplamayim

Hocam kusura bakma, ben lafın gelişi derler aynen öyle oldu. 21 yaşındayım, cahilliğime verin. Kalbinizi kırdıysam özür dilerim, ne demek ticaret yapamıyorsan yaşama geri alıyorum yazdığım o yazıyı, çok da özür dilerim bir an öyle denk geldi öyle yazdım ezbere oldu. Çok bilinçli inanarak söylemedim hani.

D vitamini içmiştim FMF isimli bir hastalığım var ve beni çok kötü etmişti kalbim çok hızlı hızlı attı ölücem sandım bahane olarak algılamayın ama hala daha etkileri geçmedi, normalin 3-4 katı dozda içtim 10 gün kadar doktor vermişti kullandığım diğer ilaçlara dengeleme yapsın diye ama işte fazla geldi, ondan olabilir. Çünkü yürürken böyle yer sallanıyor gibi oluyordu onlar geçti ama kafa karışıklığı yan etkisi hiç geçmedi, hani hakikaten kötü bir şey.

Yaptığınız işte de çok başarılar dilerim kusuruma bakmayın işte insan evde oturup 8-9 tane ilaç içince sapıtıyor :) Hani canım sıkılıyor ne yapayım teknolojio diye bir sitemiz var ona yazı yazıyorum bide WMAracına bakıyorum zaman geçsin diye :) Tekrar tekrar söylediğim saçma sözleri geri alıyorum k.bakmayın :(

fatih83 fatih83 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 48 / 65
  • Ticaret 18, (%100)
Bizim yerli video sitelerimizde var, izlesene .com var mesela ama bugüne kadar 5 ten fazla girmemişimdir, o da youtube'un önceki kapatma olayında mecburen girdim.

Kabul edin ki youtube bu alanda en iyinin de iyisi. Öylesi böylesi yok bu işin, kimse benim özgürlüğümü kendi egosu yada çıkarı için engelleyemez! Kimse de bu yasağı savunamaz.

En son çıkan internet yasası neyin nesiydi, hani orada sayfa bazlı kaldırılmalar yapılabilir deniyordu, niye bunu yapmadılarda gidip komple siteyi kapadılar. Faşistçe uygulamalar bunlar, bunun lamı cimi olamaz.

Ayrıca youtube da yeri geliyor biz onların müziğini kültürünü izliyoruz, yeri geliyor onlar bizim sanatçılarımıza yada benzer videolarımıza denk geliyor, bu kötü birşey mi? Dar kafalı olan insanlara tahammül edemiyorum.
ubrtrade

kişi bu mesajı beğendi.

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)
Ya arkadaşlar ben ne yaptıysam ne ettiysem youtubeye gıremıyorum en sonra etc dosyasındakı hosts dosyasını değiştirmiştim bugune kadar sorunsuz gırıyordum o da bozulmuş nasıl girecem ben zenmate demeyin lutfen o neti yavaslatıyor lutfen yardım

Kişisel Blog: www.onurr.org

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

onur33 adlı üyeden alıntı

Ya arkadaşlar ben ne yaptıysam ne ettiysem youtubeye gıremıyorum en sonra etc dosyasındakı hosts dosyasını değiştirmiştim bugune kadar sorunsuz gırıyordum o da bozulmuş nasıl girecem ben zenmate demeyin lutfen o neti yavaslatıyor lutfen yardım

Yandex dns leri yaz kesin girer ;)

77.88.8.8
77.88.8.1

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al