Emre Kutluğ adlı üyeden alıntı
Hocam insanlar sabah 5-6 da kapısı açık minibüste işe gidiyorlar çalışmaya, sağdan soldan gördüğümüz haberleri oyunları vs vs şeylerin %80 aynısını yazarak paylaşarak video falan da ekleyerek seo meo da yaparak para kazanmak ne kolay, yani senin benim internetten kazanacağımız 3 kuruş para önemli de, 44 milyon insanın seçtiği hükümete, başbakana en büyük suçla itham eden videolar bilmem neler önemli değil mi? Tezgah olamaz mı? Kesinlikle doğrudur diyebilir miyiz gönül rahatlığı ile?Kapasite az diyorsun, ülkede harcanan Gayri Safi Hasıla 3 katına çıkmış 2023'te bir üç katına daha çıkması isteniyor, bu videolar bilmem iddialar hepsi bunu özellikle bunu engellemek için olamaz mı yani 2 tane video ile seçtiğimiz başbakanı hemen silip atacaksan niye yargımız var niye anayasamız var?
2 kere 2 nin 4 etmesi gibi hemen nasıl inanıyorsunuz? Farkına vardığın şeyleri bize de anlat bizde varalım :)
Hocam senin ülkeni yüzlerce gemiyle işgal etmeye gelen adamın kurduğu bir sistem olmadan sen ekmek yiyemiyorsan boşuna yaşıyorsun demektir. Ben şunu demek istedim bizde yapalım bizde kuralım onlar yokken açmı kalıyorduk, ticaret falan diyorsun 15 sene önce hiç ticaret yok muydu? Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir şehri ziyaret edip şu binayı kim yaptı bunu kim yaptı diye sormuş demişler Fransızlar İngilizler İtalyanlar, onlar bunları yapıyorken siz ne yapıyordunuz demiş, yaşlı bir adam Ç.kalede izmirde, yemende ırakta şurda burda savaşıyorduk demiş. Bütün mesele bu :)
google kullanma hocam sen o zaman hatta internetide kullama yada bilgi sayarı hepsini onlar yaptı hatta uçağa arabayada binme bunuda onlar yaptı bumu sizin mantığınuı yazıklar olsun
ben ekmeğimi ne hısızlıkla nede hainlikle kazanıyorum sizin mantığınıza göre antalyadaki otelleride kapatalım onlarda yurt dışındaki firmalar aracılığı ile tatil satıyorlar bumu siz hangi çağda yaşıyorsunuz biraz mantıklı olalım
yıllardır süre gelen türk webmasterların en büyük sorusu neden bizde bir goole youtube yahoo vs. yok cevap açık ve net 500 kişiyi görünce sitede içerikten çok reklam yerleştiren bizler google adsensenin gooleden ne kadar sonra açılmış google ne kadar süre para kazanmadan çalışmış bir bakmak gerek