wmaraci reklam

10 Çalışmada PS Yeteneğinizi Sorgulamanıza Neden Olacak Rus Fotoşok Ustası

Biliyor musunuz, Webmaster meslek kolları içerisinde en şanssız olan adamlar grafikerlerdir. Yazılımcı olduğunuzu bilen arkadaşlarınız size “Ya, kanka nesne yönelik programlama ödevime yardım et” demeyecektir ama grafiker olduğunu öğrenen arkadaşlarınız… İşte onlar gerçek birer baş belasıdır. Kaçın aga! 

Bir insanın sabrı bence PS kullanılabiliyor diye bu derecede denenmemeli. Dövmesini sildirmeye çalışan, olmayan dövmeyi PS ile eklemenizi isteyen, “Kanka benim fotoları şoplasana yiaaa” nidalarıyla ortalıkta dolanan ve klavyeyle ağzının üzerine vurmak istediğiniz bir ton diğer tanıdıklarınız, tanıdıklar… 

Ne var biliyor musunuz, bu adamların ortada türeyip sizden PS ile ilgili bir şeyler istiyor olmasının belki en büyük nedenlerinden biri Max Asabin gibi dijital sanatçıların çalışmalarını görmüş olmasıdır. Max Asabin Rus asıllı bir dijital sanatçı ve bu adamın işi gücü insanların ona göndermiş olduğu günlük hayattan fotoğrafları üzerinde PS yeteneklerini sergileyerek tövbe bismillah çalışmalar ortaya çıkarıyor olması.

Max, günlük hayattan fotoğrafları alıp onları bilim kurgu filminden çıkmış sahnelere dönüştürüyor. Elbette bunu para için değil zevk için yapıyormuş. Yani, bu arkadaş tam dayaklık. Yine de bunun gibi yeteneklere sahip olan arkadaşları görmek insanı motive ediyor.

Siz de PS’nin içinden tavşan çıkartabildiğinizi düşünenlerdenseniz, bence bir de Max’in fotoşok çalışmalarına göz atın derim :)

Max’in daha fazla çalışmasına göz atmak için şuraya tıklayarak çalışmalarının tümüne yer verdiği Instagram profiline göz atabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al