wmaraci reklam

2016’da En Çok İzlenen YouTube Reklamları

2016 geçti diye 2016 ile ilgili içeriklerin internet dünyasından bir günde kalkacağını düşünüyorsanız fena halde yanılıyorsunuz :) Görünen o ki, bir süre daha bütün yılı kapsayan listeler ve farklı içerikleri WM Aracı Blog üzerinde misafir etmeye devam edeceğiz. 2016 furyasının şimdilik son durağı ise dünyanın en aktif video içerik paylaşım ağı olan YouTube’un reklam verilerine ait.

Kısa süre önce en çok izlenen içerikleri açıklayan YouTube, (YouTube, 2016'nın En Çok İzlenen Videolarını Açıkladı) benzer şekilde global çapta (ABD çoğunluklu) en çok izlenen reklamlara dair listeyi de açıkladı. En çok izlenen içeriklerin aksine YouTube’un reklam listesi bölgesel olarak yayınlanmadı. Yani, yayınlanan liste küresel çapta en çok izlenen popüler reklamlarla sınırlı.

En dikkat çeken nokta ise mobil oyunların YouTube reklamları üzerindeki etkisi… Birinci sırada Arnold Schwarzenegger’in reklam yüzü olduğu Mobil Strike oyunu yer alırken listede Pokemon GO ve Clash Royale gibi mobil oyunlar yer alıyor.  Listenin tamamıysa şu şekilde;

10. Skittles: “The Portrait” Super Bowl

9. #Pokemon20: Pokémon Super Bowl

8. The Chase – Hyundai Elantra Super Bowl

7. Always #LikeAGirl – Keep Playing

6. Mtn Dew Kickstart: Puppymonkeybaby Super Bowl

5. Clash Royale: Theme Song

4. Samsung Galaxy S7 and S7 edge

3. Nike Football Presents: The Switch

2. Knorr #LoveAtFirstTaste

1. Mobile Strike Super Bowl – Arnold’s Fight

Dip not; Liste Türkiye için yayınlanmadı ama bir kullanıcı olarak yorum yapmak gerekirse sanırım Türkiye için zirvede bizleri manik depresif yapan Trivago ile Wix'in olurdu :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al