wmaraci reklam

90’lı Yılların Efsane DoS Oyunu Road Rash Yeniden Doğuyor!

Steam’in olmadığı internetin uğramadığı bu diyarlarda bir zamanlar hakimiyet DoS oyunlarının elindeydi. Piksel piksel giden, Atari’den bozma oyunları her gördüğünüzde içiniz cızbız ediyorsa mangalda kül bırakmayan Road Rash’in yeni sürümünü denemek isteyebilirsiniz.

Bir Electronic Arts (EA) oyunu olan Road Rash ilk defa 1991 yılında yayınlanmıştı. Milyonlarca oyuncuyu arkasından sürüklemeyi, oyun salonlarını kitlemeyi başaran Road Rash, karşılaştığı yoğun ilgi üzerine bir sene sonra Road Rash 2 ile sahalara geri dönmüştü. Windows, Atari, Gameboy, Nintendo64 ve PlayStation gibi birçok platform için geliştirilen Road Rash, son olarak Road Rash 3 ile jübilesini yaparak sahaları yeni oyunlara bırakmıştı. 

EA, nazarında Road Rash eskimiş bir efsane olsa bile o günleri yaşayan oyuncular için Road Rash hiçbir zaman yeri doldurulamayacak aksiyon ve macera oyunuydu. Efsaneyi tekrardan hayata döndürmek için 22 sene sonra elini taşın altın atan Pixel Dash Studios, oyunu günümüz teknolojisine göre tasarladı ve “Road Redemption” adıya oyunu satışa sundu. Anlayacağınız efsane ölmedi yalnızca şekil değiştirdi.

Road Redemption, havalı grafikleri ve üstün ve aksiyon sahneleri açısından 90’lı yılların Road Rash’i olmasa bile senaryo ve oynanış tarzı olarak o gerçek bir Road Rash! Son sürat giden küheylan motosikletinizin üstüne atlayıp sağınızdaki solunuzdaki diğer motorcuları pataklamayı özlediyseniz, Road Redemption’ı mutlaka dikkatinizi çekecektir. Oyunu beğendiyseniz ve satın almak isterseniz Windows, Mac ve Linux tarafından desteklenen oyunu buraya tıklayarak Steam üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca eğer Road Rash’i vaktiyle oynama şansına erişmiş o şanslı insanlardan biriyseniz, Road Redemption hakkındaki sizin düşüncelerinizi de bilmek isteriz :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al