wmaraci reklam

Adobe, Heyecan Verici Yeni Illustrator Güncellemesini Açıkladı

Adobe, Illustrator CC’nin yeni sürümünde kullanıcıların karşısına çıkacak yeni ve ışıl ışıl özelliklerini hazırlamaya tam gaz devam ediyor. Bugün ortaya çıkan heyecan verici yeni Illustrator güncellemesi özelliğiyse tasarımcıların işini oldukça kolaylaştıracak gibi duruyor.

Şu an itibariyle Illustrator CC’de toplam 80 araç sunuluyor ve bunların her birine ulaşmak daima sandığımız kadar kolay olmayabiliyor. Genellikle en çok kullandığınız araçların araç çubuğunun ulaşılması en zor yerinde olması ise bize Murphy Kanunları’nı hatırlatıyor. Zinciri kırmaya ve tasarımcılara özelleştirilmiş tasarım yazılımı deneyimi sunmak için kolları sıvayan Adobe, yeni Illustrator CC sürümüyle birlikte özelleştirilebilir araç çubuğunu tasarımcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Tasarım aşamasında her projede aynı araçları kullandığımızı söyleyemeyiz. Illustrator CC’nin yeni özelleştirilebilir araç çubuğu bu açıdan dertlerimize derman olacak. Tasarımcılar artık istedikleri gibi araç çubuğunu özelleştirebilecek, farklı projelerde kullanmak üzere birden fazla araç çubuğu özelleştirmesini kaydederek, istediğinde kullanmak üzere elinin altında tutabilecek.

Illustrator CC’nin yeni özelliği çeşitli projelerde çalışmak zorunda kalan grafikerler için çalışma düzeni üzerinde büyük ölçüde etkili olacaktır. Daha heyecan verici bir deneyimin bizi beklediği Illustrator CC, bu kez ezber bozan özellikleriyle kullanıcılarına erişmeyi hedefliyor.

Çoğu kullanıcı Illustrator CC’ye eklenecek bu güncelleme için geç bile kalındığını savunuyor. Sizce yeni Illustrator CC güncellemesi kullanıcı nezdinde beklediği karşılığı bulabilecek mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al