wmaraci reklam

Adobe Sensei ile Çirkin Çıktığınız Fotoğraflar Tarih Olacak!

Biraz hafızalarımızı yoralım. Fotoğraf makinesiyle en son 14 yaşında ağacın üzerinde fotoğraf çekilmişim. Fotoğraf için artık gelecek ve günümüz akıllı cihazların elinde. Bunun üzerine kafa patlatan Adobe geliştiricileri de en son o yaşlarda fotoğraf çekilmiş olmalı ki, çirkin fotoğraflarımızı tarihe gömecek harika bir yeni teknoloji geliştirmeye başlamış. 

Hali hazırda zaten bizim biz olmadığımız fotoğraflara sahip olmak yabancı olduğumuz bir şey değil. Yalnız mevzu bu değil. Adobe Sensei ile geliştirdiği teknolojisi sayesinde bunu birkaç adım daha öteye hatta dolandırıcılık seviyesine taşıyacak ki, bu uygulama çıktıktan sonra gerçekte görmediğiniz kişilerle flört ederken dikkat etmeniz konusunda sizi peşinen uyaralım.

Adobe Creative Cloud’un YouTube kanalı üzerinden paylaşılan ufak videoya göre yeni Adobe Sensei ile geliştirilen yapay zeka teknolojisinin yardımıyla fotoğraflarımız üzerinde çok fazla kontrol imkanına sahip olacağız. Videodan hareketle “Kafam şu yana çıksa daha mı iyi olurmuş?”, “Burnum ne kadar büyük çıkmış.”, “Uf bea keşke şu mankenin fotoğrafındaki filtreyi yapabilseydim.” gibi daha binlerce derdimize Adobe Sensei derman olacak gibi görünüyor.

Bu vahşet-ül dehşet teknolojinin yeni bir mobil uygulamanın olarak mı çıkış yapacağı, Lightroom uygulamasına mı ekleneceği, ücretli mi ücretsiz mi olacağı ve hatta ne zaman çıkacağı şimdilik gizemden ibaret. Yalnız ben şimdiden Adobe Sensei’yi takip listeme eklemiş bulunuyorum.

Dolandırıclık seviyesinde Selfie ve fotoğraflar hazırlayabileceğimiz Adobe Sensei hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al