wmaraci reklam

Adobe ve Microsoft Güçlerini Birleştiriyor!

Yazılım diyarının en hızlı şirketleri olan Adobe ve Microsoft bundan sonra pazarlama ve satış yazılımları geliştirmek için güçlerini birleştirecek. Yapılan iş birliği sayesinde Adobe ile Microsoft, pazarda güçlü birer rakibi olan Oracle ve Salesforce benzeri rakiplerinin ayağını kaydırmak istiyor.

Adobe ve Microsoft’un iş birliği sonucunda muhtemelen Microsoft’un kurumsal yazılım çözümü sunan departmanı olan Dynamics ve Adobe’un iş dünyası ve pazarlama yazılımları jokeri Omniture güçlerini birleştirerek ortak bir yazılımın geliştirilmesini sağlayacak.

Ortaklar birbiriyle çalışmak için el sıkıştıklarını dün gerçekleştirilen Adobe’un yıllık kullanıcı konferansında yaptıkları açıklamayla dillendirdiler ancak tam olarak hangi birimlerin birlikte çalışacağı veya Adobe ile Microsoft ittifakının ilk yazılımının ne zaman satışa sunulacağı şimdilik gizemli kalacak. 

Sizce Adobe ve Microsoft’un bu alanda yazılım geliştirmek için kollarını sıvaması sonucunda ortaya çıkan ürün rakiplerini silip süpürebilir mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al