wmaraci reklam

Android için Adobe Photoshop Fix Çıktı!

Uygulama bir seneyi aşkın süredir iOS için kullanılabilmekteydi. Ücretsiz uygulama en sonunda Android için de yayınlandı.

Fix, fotoğraf düzenleme konusunda birçok seçenek sunmakta. Temizlik araçları, yumuşatma, istenilen bölgelerde ışık düzenlemesi gibi, standart özelliklerin dışında birçok düzenleme seçeneği sunmakta.

Uygulamanın kullanımı oldukça basit ve efektlerin kontrolü tamamen sizin elinizde. Özellikle ışıklandırma özelliği çok kullanışlı olmuş, gölgede kalan cisimlerin ya da aşağıdaki örnekteki gibi bir portrenin, istediğiniz alanlarını seçerek gölgede kalan kısımlarını kolayca ön plana çıkarabiliyorsunuz.

Masaüstü programdaki Liquify yani Sıvılaştırma özelliği için de farklı bir uygulama yapılmış. Sıvılaştırma seçeneği içerisinde bulunan yüz seçeneğine tıkladığımız zaman eğer düzenlediğimiz fotoğraf bir portre fotoğrafı ise otomatik olarak yüz hatları tanınıyor. Gözler, çene, burun vs. Bunları otomatik olarak hızlı bir şekilde düzenleyebiliyoruz. Dudaklar kısmında bulunan "gülücük" düzenlemesi ile üzgün birini kolayca mutlu biri haline getirebiliyoruz.

Uygulamanın göze çarpan birkaç eksikliği var, bunlardan bir tanesi fotoğraflar için hazır efekt seçeneklerinin bulunmaması. Instagram ‘ın filtreleri gibi farklı hazır filtre seçenekleri sosyal paylaşım sitelerini sıkça kullananlar için çok faydalı olabilirdi. Diğer bir sorun ise fotoğraf boyutlandırma. Düzenlediğiniz fotoğrafı ya da görseli uygulama içerisinde tekrar boyutlandıramıyorsunuz. Bu işlem için farklı bir uygulama kullanmanız gerekiyor. Kırpma seçeneğinin olup tekrar boyutlandırma seçeneğinin olmaması çok büyük bir eksiklik. Ayrıca uygulamayı kullanabilmek için Adobe üyeliğiniz ile giriş yapmanız isteniyor uygulama başlangıcında.

Genel olarak baktığımızda fotoğrafçılar için hızlı ve gelişmiş bir fotoğraf düzenleme aracı diyebiliriz. Biraz daha kullanıcı kitlesini geniş tutup uygulamaya farklı özellikler katarak daha fazla kullanıcıya hitap edebilirlerdi.

Aşağıdaki bağlantıdan uygulaya ulaşabilirsiniz.

Adobe Photoshop Fix - Google Play

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al