wmaraci reklam

Apple İlk Otomobilinin Üretimine Başladı!

Son zamanalar da teknoloji firmaları arasında en çok konuşulan konu Apple’ın üretim süreci içinde olduğu Apple Car söylentileri oldu. Bu dedikoduların en büyük sebebi Apple’ın sektörün öncü firmalarından bir çok uzmanı kendi bünyesine transfer etmesi.

Son olarak  Apple  A123 Systems isimli batarya üretim firmasından bir çok personeli de kendi bünyesine transfer etti ve bu da acaba Apple Car elektrikli bir araba mı olacak sorularını akıllara getirdi. Apple bu konu ile ilgili henüz kesin bir açıklama yapmadı fakat üretilecek olan arabanın elektrikli olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bununla beraber iş arayanlar için iyi bir haber sayılabilecek bir diğer dedikodu Apple’ın arabanın üretimi için personel sayısına iki katına çıkaracağı oldu.

Tüm bu dedikodular sonucunda, Wall Street Journal isimli gazetenin yaptığı haberler gösteriyor ki Apple, arabanın tasarım sürecini 2019 da bitirmeyi ve 2020 yılında seri üretime başlamayı planlıyor. Bu da sektörde ki diğer firmaların konu ile ilgili ne yapacağını merak etmemize sebep oluyor. Apple’ın telefon ve tablet sektöründe gösterdiği başarıyı araba sektöründe de göstereceği şüphesiz. Fakat bu atağın ardından diğer öncü firmaların nasıl bir tasarımla karşılık vereceği tamamen belirsiz. Günümüzde en çok kullanılan elektrikli araba olan Tesla’nın bu konu ile ilgili bir atak yapması beklenen bir davranış olur. Fakat diğer öncü firmalar hakkında henüz bir dedikodu duyulmadı. Buradan anladığımız 2020 yılında elektrikli araba sektörünün oldukça hareketleneceği. Size tavsiyem benzinli arabalarınızı yavaş yavaş elden çıkarmanız.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al