wmaraci reklam

Apple’ın iPhone 8’i Tanıtması Beklenen Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

İnternetin dört bir yanını oluk oluk saran iPhone 8 dedikodularını görmekten sıkıldınız mı? Merak etmeyin, kısa bir süre sonra hepsi sona erecek. Gerçi birkaç ay sonra yeni dedikoduları görmekten sıkılmaya başlayacağız ama olsun.

Apple bugün teknoloji takipçilerinin nefesini tutarak beklediği özel etkinlik tarihini sonunda resmi olarak açıkladı. Kendi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruya göre Apple yeni etkinliğini 12 Eylül’de 10 AM PT zaman diliminde Cupertino’daki Apple kampüsünde, Steve Jobs Theater’da gerçekleştirilecek.

İnternetteki fısıltıları bir kenara bırakacak olursak, etkinlikte bizlerin tam olarak neleri beklediğin bilmiyoruz. iPhone 8 diye hoplayıp zıplarken karşımızda bambaşka isimlere sahip olan ve iPhone 7’nin üst jenerasyonunu kabul edilecek cihazları bulabiliriz. iPhone’un yeni jenerasyonu dışında yazılım köşesinde; iOS 11’in final sürümü, macOS High Sierra, watchOS 4 ve tvOS11 gibi yeni işletim sistemi sürümlerinin görücüye çıkması bekleniyor.

Bunların dışında 12 Eylül’de tüketici olarak karşımıza nelerin çıkabileceği veya ne şekilde çıkabileceğini kestirmek güç. Eğer yeni bir iCihaz satın almak için inatla yılın bu zamanını beklemeyi tercih edenlerdenseniz belki 12 Eylül sonrası fiyatlar yüzünüzü güldürmeyi başarabilir.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al