wmaraci reklam

Apple’ın Nur Topu Gibi Yeni Video Uygulaması Clips Gönülleri Fethedecek!

Bugün cart kırmızı iPhone modelleri, iPad ve yeni depolama alanına sahip iPhone SE modellerinden sonra Apple, kullanıcılarının gönlünü fethedecek yeni video uygulamasını tanıttı. Metin içerikler filan iyi güzel hoş da artık internetin video içeriğe doğru kaydığını ve daha görsel bir hal aldığını da inkar edemeyiz.

Apple da bunun farkında olmalı ki, yediden yetmişe herkesin leb demeden anlayıp videolarını çekebileceği ve düzenlemeler yapabileceği yeni bir video düzenleme uygulaması geliştirmiş. Clips adını verdiği yeni uygulaması ile iOS kullanıcıları farklı filtreler, konuşma baloncukları, eklemeler ve şekillerle oluşturmuş oldukları videolarını mobil olarak düzenleyerek paylaşıma hazır hale getirecek.

Daha çok insanlara sosyal medyada video paylaşma işini aşılamak ve bu işi daha pratik hale getirmek isteyen Apple, bize sunacağı bir ton müzik ve ses dosyası sayesinde de uygulamasını daha işlevsel hale getirecek.  36 farklı dili destekleyecek olan Clips’de hazırlanan videoları kullanıcıları otomatik olarak Facebook, YouTube ve Vimeo gibi platformlarda paylaşabilecek. Clips uygulamasını elbette tüm iOS cihazlar kullanamayacak.

Clips’i sadece iOS 10.3 sürümünü kullanan cihazlar çalıştırabilecek. Yani, iPhone 5s ve sonraki sürümlerinde, tüm iPad Air ve iPad Pro modellerinde, iPad Mini 2 sonraki sürümlerde ve iPod Touch 6. nesil ile uyumlu olarak kullanılabilecek.

Belki şaşıracaksınız ama Apple bu uygulamayı iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacak. Uygulamayı kullanmak isteyen iOS kullanıcılarının şimdilik Nisan ayını beklemesi gerekecek.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al