wmaraci reklam

Apple’ın O Ses Türkiye Tadında Yeni TV Serisi “Planet of the Apps” Yayınlandı!

Kemerlerinizi sıkı sıkıya bağlasanız iyi edersiniz. Apple’ın geliştirici etkinliğiyle birlikte tüm yıl boyunca gördüğümüz Apple haberleri artık zirve yapacak ve hangi taşı kaldırsak altından bir Apple haberi fırlayacak. Yalnız bu haber ne iOS ne de geliştirici konferansında görebileceğiniz türden bir haber olmayacak. 

2015 Yılının Temmuz ayında Apple, bir TV serisi olacak orijinal programı Planet of the Apps’in sinyallerini vermişti. Aradan geçen koskoca 2 yıldan sonra Apple nihayet geliştiricilere odaklanan TV şovunu başlatmak için start verdi. Planet of the Apps, geliştiricilere odaklanan bir yarışma programı olacak. Hatta global olarak The Voice ve Türkiyedeki uyarlaması olarak O Ses Türkiye yarışmalarının uygulamalar için düzenlenecek şekli olduğun söyleyebiliriz.

Yarışmanın jüri koltuğunda Gwyneth Paltrow, Will.i.am, Gary Vaynerchuk ve Jessica Alba gibi popüler isimler yer alacak. Yarışmacılar hazırlamış oldukları mobil uygulamalarını jüriye kabul ettirmeye çalışacak ve finale kalan mobil uygulamalar 10 milyon dolara ulaşan finansal destek sahibi olabilecekler.

Toplamda 10 bölümden oluşacak olan Planet of the Apps TV serisi hem Apple Music hem de iTunes’da Salı günleri yayınlanacak. Apple Music üyeliği olan arkadaşlar buradaki linki takip ederek de kolayca yarışma programına erişebilirler.

Bir gün acaba bunun benzeri programları ülkemizde de görmek mümkün olur mu yoksa Survivor daha 10 yıl canımıza yeter mi dersiniz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al