wmaraci reklam

Apple Kırmızı iPhone 7 / 7 Plus ve yeni iPad’i Satışa Sundu

Bugün kısa bir süre için internetteki satış mağazasını siparişlere kapatan Apple, kullanıcılarına şahane bir sürprizlerinin olacağını belirtmişti. Günün ilerleyen saatlerinde bu sürprizin Apple’ın son amiral gemisi ve muayeneli Şahin parası olan iPhone 7 ve 7 Plus modellerinin yeni renk seçeneği ile yeni iPad modeli olduğu ortaya çıktı.

Apple’ın yeni kan kırmızısı iPhone 7 modelleri tıpkı simsiyah modelinde olduğu gibi sadece 128 GB ve 256 GB olan model opsiyonlarıyla satın alınabilecek. Apple’ın çıkardığı bu kırmızı cihaz modelleri “Red Special Edition” yani “Kırmızı Özel Seri” adıyla anılacak. Elbette kırmızı iPhone modelleri nasıl olsa havalar ısındı iyi olur diye çıkartılmadı. Bu modeller Apple’ın AIDS mücadelesinin bir nişanesi olacak zira Apple insanlığın HIV/AIDS ile savaşına toplamda 130 milyon dolar katkıda bulunmasında kırmızı cihazların payı büyük.

Yeni cart kırmızı iPhone modellerinin fiyatı da cart olacak. iPhone 7’nin kan kırmızısı modeli için 4 bin 299 TL ve iPhone 7 Plus içinse 4 bin 949 TL ödemeniz gerekecek. Tabii bunların başlangıç fiyatı olduğunu da belirtelim.

Apple’ın yeni iPad’i ise alıştığımız ıgıdık zıgıdık ekli isimlerin aksine öyle dümdüz iPad olarak adlandırılıyor. 9.7 inç retina ekranıyla öne çıkan iPad, A9 işlemci kullanıyor ve Touch ID teknolojisine sahip olarak geliyor. Cihazın ağırlığıysa sadece 469 gram. iPad’in 32 GB kapasiteli ve Wi-Fi’lı modeli 1599 TL’den satışa çıkacakken, 32 GB + Hat desteği modeli 2 bin 199 TL’den satışa sunulacak.

Yeni iPhone modelleri ve iPad için en erken sipariş tarihi ise 24 Mart olarak belirlenmiş. Bugün yapılan güncellemeyle birlikte iPhone SE modeli için de 32 GB ve 128 GB modellerinin eklendi.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al