wmaraci reklam

Apple Resmi Instagram Hesabını Oluşturdu

Tatar Ramazan gibi çıkışmadan, oyunu bozmadan, bir nefes alalım. Apple, sosyal medya üzerinde “felsefe” olmayı seviyor. Kendisi sosyal medyada doğrudan yer almıyor ama insanlar onu sosyal medyadan düşürmüyor. Felsefe de tüm bilimlerin anası babası kabul edilip, kendisi bilim olarak kabul görmüyor ya, aynı o hesap.

Zar zor Twitter’da kendine ufak bi’ kayıkçı hesabı edinen Apple, bugün ani bir çıkış yaparak resmi Instagram hesabını oluşturdu. Oluşturdu oluşturmasına ama Apple bu Instagram hesabında aynı felsefeyi taşımaya devam edecek. Yeni ürünlere dair paylaşımlarını göremeyeceğimiz Apple’ın Instagram hesabında, dünyanın dört bir yanından iPhone ile çekilen fotoğraflar yayınlanacak. Anlayacağınız Apple, kılını kıpırdatmadan iPhone ile çekilen fotoğrafları #Shotoniphone sayfasından toplayarak kullanıcılara servis edecek.

Daha önce WM Aracı Blog’da Apple’ın iPhone 7 kamerası için paylaştığı eğitim videoların yer aldığı bir içerik paylaşmıştık. Şimdi Instagram sularına açılan Apple anlaşılan iPhone’un kamerasıyla popülaritesini arttırmaya oynayacak. İçeriği hazırladığımız sırada Apple’ın resmi hesabı şimdiden 402 bin takipçiye sahip olduğunu gördük. Elbette kısa süre sonra bu rakamın milyonları aşmasının hiç işten değil.

Bir iPhone kullanıcısı olarak eğer ufkunuzu genişletmekle ilgileniyorsanız hem Apple’ın resmi Instagram hesabını takip edebilir hem de hali hazırda 962.074 gönderiye kısa sürede ulaşan #Shotoniphone etiketini keşfe dalabilirsiniz. Eğer ilgileniyorsanız iPhone ile çektiğiniz en kıyak görseli yukardaki hashtag ile etiketleyerek Apple’ın sayfasına girme şansını yakalayabilir, ortamlarda caka satabilirsiniz.

Beklediğimizi sunmasa bile şahsen ben Apple’ın resmi hesabını takip edeceğim. Siz takip etmeyi düşünüyor musunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al