wmaraci reklam

Arkadaşlık Sitelerinde Paradan Nasıl Tasarruf Edilir?

İnsanlar neden çevrimdışı değil de internette tanışmayı tercih ediyor? Aslında birçok sebep vardır. Ancak ana sebeplerden biri zamandan ve paradan tasarruf etmektir. Çok az insan, beklenenden tamamen farklı olabilecek ve hatta bir kafe ya da restorana para harcayabilecek biriyle birkaç saat geçirmek ister. Daha pragmatik olduk. Ve bu aslında olumlu bir eğilim.

Çevrimiçi arkadaşlık hakkında konuştuğumuzda, burada da her şey net değil. Gerçek şu ki, günümüzde arkadaşlık siteleri ve uygulamaları şantaj platformlarına dönüşmüştür. Bunları ücretsiz kullanmak ya uygunsuz ya da imkansızdır. Örneğin, bazı sitelerde premium hesap olmadan mesaj gönderemezsiniz. Diğerlerinde, diğer kullanıcıların profillerini görüntülemek için premium erişime ihtiyacınız vardır. Bir başkasında size kimin sempati gösterdiğini görmek için aynı şekilde premium istenmektedir. Ve benzeri.

Bugün, ek bir ücret karşılığında hangi arkadaşlık hizmetlerinin sunulduğuna, premium özelliklere erişimin ne kadara mal olduğuna ve web'de tanışmak isteyenler için nasıl tasarruf edileceğine bakacağız.

Arkadaşlık Siteleri ve Uygulamalarında Ücretli Özellikler

Daha net olması için, ne için ödeme yapmanız gerektiğini anlamak için belirli arkadaşlık hizmetlerindeki ücretli işlevlere bakalım:

  • Bumble: ücretli bir Bumble Boost özelliği. Aynı anda birkaç avantaj sağlar: yanlışlıkla sola kaydırırsanız önceki hesaba dönüş, sınırsız kaydırma, haftada beş süper kaydırma. Profilinizin geçici olarak üstte olacağı ve birçok kişinin göreceği Spotlight özelliğini de kullanabilirsiniz.
  • Match: seçilen bir dönem için premium plan. Ücretsiz olarak kayıt olabilir, bir profil oluşturabilir, beğenebilir, üye profillerini görüntüleyebilirsiniz. Ancak premium hesap olmadan mesaj göndermek, profilinizi kimlerin ziyaret ettiğini görmek, görünmez modu kullanmak vb. imkansızdır. Premium aboneliğin maliyeti 3 aylık 40,41 $'dır. Ödediğiniz süre ne kadar uzun olursa, aylık maliyet o kadar düşük olur.
  • eHarmony: premium plandaki tüm özelliklere tam erişim. eHarmony'nin süreye bağlı olarak üç fiyatlandırma planı vardır; 6, 12 ve 24 ay. İçlerinde bulunan işlevsellik aynıdır. Tek fark, süre ve maliyettir. Ödediğiniz plan ne kadar uzun olursa, aylık fiyat o kadar düşük olur. Bu arada, geliştiricileri eHarmony haberlerini takip etmelerini tavsiye ediyor çünkü site düzenli olarak promosyonlara ve premium abonelik satışlarına ev sahipliği yapıyor ve %50-60'a kadar tasarruf etmenizi sağlıyor.

Bu örneklerde, arkadaşlık hizmetlerinin rahat ve verimli kullanımı için yine de ödeme yapmanız gerektiğini görüyoruz. Yoksa birçok kısıtlama ile karşı karşıya kalacaksınız. Örneğin, gelen bir mesajı yanıtlayamazsınız. O zaman bir arkadaşlık platformu kullanmanın ne anlamı vardır?

Seçtiğiniz sitenin veya arkadaşlık uygulamasının tüm özelliklerine sahip olmak istiyor ancak çok fazla harcama yapmıyorsanız bazı faydalı önerilerde bulunmak istiyoruz.

Microsoft, Kendinin Bile Hatırlamadığı Sosyal Ağını Kapatıyor
İlginizi Çekebilir!

Microsoft, Kendinin Bile Hatırlamadığı Sosyal Ağını Kapatıyor

2011’in son demlerinde Microsoft büyük bir heyecanla “Bunlar yaptıysa ben de yaparım” diye yerinden sıçramış, bir çırpıda So.cl adını verdiğini sosyal ağ sitesini inşa etmişti. Bırakın sizi, muhtemelen artık Microsoft’un b...

Çevrimiçi Arkadaşlıkta Tasarruf Etmenin 5 Yolu

  • Promosyon kodu kullanın
  • Pek çok arkadaşlık sitesi ve uygulaması periyodik olarak ya premium erişimde iyi bir indirim ya da geçici ücretsiz erişim sağlayan promosyon kodları yayınlar. Tek soru, bu promosyon kodlarını nereden alacağınız? Genellikle eski premium hesap sahiplerine gönderilirler, bazen tematik forumlarda ve halka açık olarak paylaşılırlar. Siz de en basit yoldan gidip ilgilendiğiniz site için Google'da promosyon kodlarını arayabilirsiniz. Sadece uygun sorguyu girin ve arama motorunun size neler sunacağını görün. Ne yazık ki, bu şekilde süresi dolmuş birçok promosyon kodu bulacaksınız ancak bunların arasında hala aktif olanlar olabilir. Deneyin!

  • 1 aylık deneme aboneliğini kullanın
  • Arkadaşlık sitesinin sizin için doğru olduğundan henüz emin değilseniz, 3-6 ay veya daha uzun süre premium erişim için hemen ödeme yapmanızı önermiyoruz. Bir ay veya daha kısa bir süre için premium satın alma fırsatı varsa, kullanın. Unutmayın: kaliteli bir arkadaşlık sitesinde aşkınızla yeterince hızlı tanışabilirsiniz. Ve altı ay için premium hesaba ihtiyacınız yoktur. Haftalarca ve aylarca bir arkadaşlık hizmeti kullanıyorsanız, belki de size uymuyordur? Ve sonuç vermezse altı ay önceden premium ödeme yapmanıza gerek yoktur.

  • Site ücretsiz bir deneme sunuyorsa, kullanın
  • Tüm özelliklere erişimi olan ücretsiz deneme süresi sunan arkadaşlık hizmetleri vardır. Bunun çarpıcı bir örneği OmegleTV platformudur. Tüm yeni kullanıcılar, hizmetin avantajlarını deneyimlemek için premium özellikleri tamamen ücretsiz olarak kullanabilirler. Ancak kameralı sohbet Omegle TV klasik bir arkadaşlık sitesi/uygulaması değildir. Bu, yabancılarla iletişim için anonim bir görüntülü sohbet olan Omegle'ye bir alternatiftir. Ancak Omegle'den farklı olarak OmegleTV'te bir cinsiyet filtresi, yüksek kaliteli denetleme ve 7/24 destek ile yerleşik bir mesaj çevirmeni bulunur. Yabancılarla tanışmak istiyorsanız fakat dili bilmiyorsanız bu çok işlevseldir.

  • Paket abonelikler satın alın
  • Bu tavsiye, ikinci tavsiyeyle kısmen çelişiyor ancak tamamen değil. Siteyi beğendiyseniz, burada kolayca yeni arkadaşlar bulursunuz ve bir ruh eşi bulmaya zaman ayırmaya hazırsanız, o zaman uzun süre için premium ödeme oldukça mümkündür. Hemen hemen tüm arkadaşlık sitelerinin bir kuralı vardır: Premium aboneliğin süresi ne kadar uzun olursa, aylık ödeme miktarı o kadar az olur. Bu nedenle, bazı durumlarda yarım yıllık bir abonelik satın almak ve aylık olarak yenilememek oldukça mantıklıdır. Ancak yalnızca bir, iki veya daha fazla ayda premiuma ihtiyacınız olacağından eminseniz.

  • Promosyon ve özel teklifleri takip edin
  • Her arkadaşlık sitesi, yeni bir kitle çekmesi gereken bir projedir. Bunun için kanıtlanmış ve köklü yöntemler kullanılır; indirimler, promosyonlar ve özel teklifler. Favori arkadaşlık sitenizin veya uygulamanızın haber bölümlerine düzenli olarak bakmanızı tavsiye ederiz. Büyük olasılıkla, er ya da geç, premium hesapların indirimi veya satışı hakkında bir mesaj göreceksiniz. Çok güzel tasarruf edebilir ve tüm işlevleri çok daha ucuza alabilirsiniz.

Özetlemek Gerekirse: Asıl Önemli Olan Para Değildir

Çevrimiçi arkadaşlık ancak düşüncesizce yaklaşırsanız pahalı olabilir. Aynı anda birkaç sitede premium erişim satın almamalısınız. Ve dahası, seçilen platformun size hiç uymadığını görürseniz yenilemeniz gerekmez.

Belki de ücretli siteleri ve arkadaşlık uygulamalarını hiç kullanmamalı, kendinizi ücretsiz olanlarla sınırlandırmalısınız. Bu çözüm basittir, ancak pek verimli değildir. Herhangi bir sitenin geliştiriciler için gelir yaratması ve geliştirme için fon alması gerektiğini unutmayın. Para yoksa, modern çift seçim algoritmalarının uygulanması, yüksek kaliteli denetim ve işlevselliğin güncellenmesi söz konusu olamaz. Bu nedenle, tamamen ücretsiz arkadaşlık hizmetleri de oldukça tartışmalı bir karardır.

Size uygun özelliklere ve tarife planlarına sahip 1-2 arkadaşlık sitesi seçin, yeteneklerini keşfedin ve zevkle kullanın. Umarız ipuçlarımız zamandan ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olur.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 5 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al