wmaraci reklam

Bing’in Ana Sayfasında Paylaştığı Fotoğraftan Penis Çıktı!

Başlığın sizi şaşırttığı düşünüyorsanız, bence bir de Bing’in yetkililerini düşünün! Kullanıcıları tarafından yıllarca “üvey evlat” muamelelerine maruz kalan Bing, ana sayfasını her gün yenileyerek iç açıcı farklı fotoğraflar sergiliyor. Bu iyimser fikir ilk başta başarılı bir fikir gibi görünüyor. En azından bu fikrin bu güne kadar başarılı olduğunu kabul etmek lazım.

Bing arama motoru dün, Hırvatistan’ın Braç adasının rüya gibi görünen fotoğrafını duvar kağıdı olarak kullandı;

Sahilin oldukça iç açıcı göründüğünü kabul etmeliyiz. Yalnız daha sonra Andrew Lyle adında bir geliştirici, Ping’in ana sayfasında paylaştığı görseldeki ince detayı fark etti. Geliştiricinin attığı Tweet’e göre bu sahil fotoğrafında bir penis saklıyıydı!

Hadi biraz yakından bakalım.

Evet. Görünüşe göre Bing hiç farkında olmadan, kuşbakışı olarak fark edilebilen “ufak” bir aksilik yaşamış. Olayın birkaç saat içinde farkına varan yetkililer neyse ki, paçayı kurtarmak için bir adım atmış ve sahildeki penis fotoğrafını fotomontaj tekniğiyle ortadan kaldırmış. Aşağıdaki görselin şimdi daha fazla iç açıcı olduğu kesin.

Bizce bu olayda suç tek başına ana sayfasına gizli bir penis koyan Bing’in değil. Aynı zamanda bu penisi nasılsa fark eden(!) Andrew Lyle’e ve Braç adasının en güzel sahillerine kocaman bir kumdan penis yapma işsizliğini yapanlara buradan selam olsun! Harikasınız beyler! :D

Bing’in başına gelen kazadan bizlerin de çıkartması gereken “büyük” :D bir ders olduğu kesin. Hem kumsallara böyle şeyler yapmayalım, hem de yayınladığımız fotoğrafların biraz detaylarına bakalım.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al