wmaraci reklam

Bir Film Şirketi Korsanları Trolleyen Torrent Sitesi Yaptı

Kosta Rikalı film distribütörü Romaly, oldukça şaşırtıcı ve bir o kadar da eğlenceli bir temayla dünyanın en ilginç trollükler girişimlerinden birini yaptı. Şirket, ünlü torrent sitesi KickassTorrents’in bir klonunu yaparak, bu site üzerinden korsanlara illegal içerik indirme ve trollenme şansı sundu.

Şirketin hazırladığı site KickAssTorrents ile birebir aynı görünüyor. İlk bakışta bu siteyi ziyaret eden internet kullanıcıları, muhtemelen KickAssTorrents’in popüler klonlarından herhangi birini ziyaret ettiğini düşünüyor. Sitede içeriklerin yanında Seed ve Leech oranları yer alıyor, IMDB puanları bulunuyor ve hatta bir Torrent’i indirmek istediğinizde magnet dosyası bile indiriliyor. 

Buraya kadar her şey sorunsuz ancak trollük işi tam bu noktadan sonra başlıyor. Korsanlar Torrent’i indirdiğinde indirilen dosyanın izlemek istediği film yerine Kosta Rikalı film distribütörü Romaly’nin internet korsanlığı için hazırladığı kamu spotu çıkıyor :D

Dünyada bir ilke imza atarak kendi çaplarında en iyi trollük girişimlerinden birini yapan şirket, bu projeyi oluşturmalarının ardında yatan amacın internet kullanıcılarını bilgilendirmek ve korsan içeriğe karşı bir bilinç oluşturmak istediğini vurguluyor. 

Film sektörünün belini boynunu en çok internetten indirilen korsan içerikler olduğunu düşünecek olursak, bu fikir gerçekten oldukça ince düşünülmüş. Fikrin ne kadar işe yarayıp yaramayacağı tartışılır ancak korsan içerik bilinci oluşturmak namına en iyi çözümlerden biri olduğu aşikar. Bu arada siz de bu troll internet sitesini ziyaret etmek isterseniz; www.legaltorrents.net internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dünyanın en garip trollük girişimi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Dahası bu şekilde trollenseniz ne hissederdiniz :D

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al