wmaraci reklam

Bir Kullanıcının Satın Aldığı iPhone X’den Kıl Çıktı!

Biliyorum kıldan tüyden bir muhabbet ama bence bu emsalsiz olaya siz de tanık olmak isteyebilirsiniz. Bir Ekşi Sözlük yazarı olan “gkn s” isimli kullanıcı 29 Kasım’da merakla beklediği iPhone X’ine kavuşuyor, hem de ekstralarıyla birlikte.. Teknolojiyle yıldızı barışmayan yazar, yaptığı alışverişlerde başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmediğini bildiğinden cihazın kutusunu açarken video çekiyor. Sonuç mu? El değmeden üretilen mis gibi iPhone X’in arkasındaki birkaç minik kıl parçası yazara el sallıyor.

Ekşi sözlük üzerinden önce fotoğrafları paylaşan yazar, diğer yazarların troll tepkisi üzerine çektiği videoyu da yüklemeyi ihmal etmiyor. Yaşanan olay karşısında haliyle şaşırıp kalan kullanıcı, iPhone X’i satın aldığı mağazayı arayarak emsalsiz durumunu bildiriyor. Yazarın söylediğine göre iPhone X’in satın aldığı mağaza olay karşısında şaşırmış ve yazarın şakayla karışık “Bu ne olm iğrendim ben bundan” demesi üzerine geri iade yapmayı kabul etmişler.

Yazar ilk aşamada cihazın arka kapağıyla jelatin arasına sıkışmış tek bir kıl fark etmiş ancak fotoğrafa biraz dikkatli baktığınızda cihazın farklı bölümlerinde iki kıl daha var.

Apple’ın üretim konusunda ne kadar hassas ve profesyonel bir imaja sahip olduğunu göz önüne alırsak kıllı telefon göndermenin hiç profesyonelce olmadığını söyleyebiliriz. Apple’ın bizce acilen bir temizlik veya epilasyon şirketiyle anlaşmaya varması gerekiyor.

Meşhur topiği ziyaret etmek hatta açılış videosuna göz atmak isterseniz buradan ilgili topiğe zıplayabilirsiniz.

Bir an benim aklımdan Salatalık Reyiz ve söyledikleri geçmedi dersem yalan olur. “Güvenemiyorum sonuçta kıl da çıkabilir.” :D

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al