wmaraci reklam

Bir Webmaster Olarak iPhone 7'ye İhtiyacınız Var mı?

İster bir Webmaster olun, isterseniz de sadece Twitter hesabı olan sıradan bir kullanıcı. Her kim olursanız olun teknolojiye karşı içinizde bir parça dahi olsa kıvılcım varsa bugün Apple'ın en iyi iPhone modeli olacağı düşünülen iPhone 7'nin tanıtım etkinliğinin düzenleneceğini biliyorsunuz demektir.

Tam olarak bir teknoloji sitesi olmadığımız için bugün iPhone 7’nin özelliklerinden bahsetmek yerine Webmaster olarak bir iPhone 7’ye ne kadar ihtiyaç duyabileceğimiz üzerine bir içerikle karşınıza çıkmak istedik ki, umarım yanlış bir şey yapmamışızdır. Böylece sizin de bu konu hakkında düşüncelerinizi alabileceğiz.

6 Senelik teknoloji editörlüğü sonucunda artık bazı şeyleri daha iyi kavramaya başladığımı söyleyebilirim. Öncelikle isterseniz olacaklardan başlayalım, akşam saat 20:00’da her zamanki gibi sahnenin ışıkları açılacak ve yepyeni iPhone tüm medya ve kullanıcılar için tanıtılacak.

Her seferinde olduğu gibi iPhone 7 bize yine “olağanüstü” ve “doğal harika” olarak sunulacak. Birbiri ardına çıkan Apple yetkilileri elimizde tuttuğumuz cihazların eskidiğini ve artık yepyeni bir iPhone’a ihtiyacımız olduğunu anlatan konulardan bahsedecekler. Peki, bizim gerçekten bir iPhone 7’ye ihtiyacımız var mı?

Esasen Webmaster olarak birçok pazarlama tekniğini ve işin kurnazlığını bilen bir kitle olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Normal bilgisayar kullanıcılarının hemen inandıkları “Tebrikler sitemize giren xxx kullanıcı oldunuz” reklamını gördüğümüzde gülerek kapatıyoruz. Yazılımların temel mantığını biliyor ve neyin ne yapıp ne yapamayacağını biliyoruz. Hatta yazılımları bile biz üretiyoruz. Tüm bunları bilen bir kitle olarak sizce kulaklığı ve kamerası daha iyi olduğu söylenen bir iPhone’a Webmaster olarak ne kadar ihtiyacımız olabilir?

Apple’ın ilk iPhone modellerinde gerçekten kullanıcıyı özendirecek bazı özelliklerle çıkış yaptı ve bu özellikler tüm sektörün değişmesine neden oldu ancak artık sahip olduğumuz akıllı cihazlar, laptoplar ve tabletler zaten harika birer cihazlar ve kolay kolay eskiyecek gibi de durmuyorlar. Dolayısıyla öyle görünüyor ki yeni bir Webmaster olarak sadece kamerası ve kulaklığı için yeni bir iPhone 7’ye ihtiyacımız görünmüyor ve muhtemelen şuanda kullandığımız cihazımız eskiyip çöp olana kadar da ihtiyaç olmayacaktır.

Sizce bir Webmaster, iPhone 7’ye neden ihtiyaç duyabilir?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al