wmaraci reklam

Bitcoin 3 Bin Doların Üstünde Değer Kazanarak Yeni Rekorunu Kırdı

Bitcoin piyasasındaki dalgalanmalar piyasayı bugün yeni bir limana ulaştırdı. Ağustos ayından sonra tekrardan eski yükselişini kazanacağını düşünülen Bitcoin, yorumcuları ve yatırımcılarını haklı çıkardı. Bugün itibariyle Bitcoin’in değeri 3 bin 300 dolar sınırını aştı. Böylece Bitcoin tekrardan sabırlı yatırımcılarının yüzünü güldürmüş oldu.

Geçtiğimiz ay ile karşılaştırdığımızda Bitcoin, bir aylık dönemde 485 dolardan daha fazla değer kazandı. Ufak rakamlarda bile olsa Bitcoin’e geçtiğimiz ay yatırım yapan Bitcoin yatırımcılarının yeni rekor atılım sayesinde yüzü gülmüş oldu. İlk defa geçtiğimiz Haziran ayında 3 bin dolar değerini yakalayarak rekora imza atan Bitcoin, bugün 3 bin 300 doları aşarak kendi tarihi ve kripto paralar tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.

Bitcoin’in tekrardan zirveyi görmesinde yaşanan olayların etkisi olduğu kesin. Kısa süre önce Bitcoin; Bitcoin ve Bitcoin Cash olarak ikiye ayrılmıştı. Bitcoin’den ayrılarak yeni bir kripto para birimi olarak piyasaya giriş yapan Bitcoin Cash yeterli destekçi ve yatırımcıyı toplayamadı. Bitcoin Cash’de geleceğin görülmemesi %30 değer kaybına yol açarken, Bitcoin’in de yolunu açmış oldu.

Hemen yukardaki grafiğe göz ucuyla bakarak anlayabileceğiniz gibi Bitcoin piyasasının seyri en ufak bir rüzgarla değişebiliyor. Karlı bir seçenek gibi görünse bile Bitcoin'de piyasanın ne tarafa gideceğini kestirmek hayli güç. Eğer potansiyel riskleri ölçebilir ve mantıklı miktarlar yatırırsanız 54.57 Milyar dolarlık hacme sahip bu pastadan belki siz de pay sahibi olabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al