wmaraci reklam

Bitcoin, Ethereum ve Neredeyse Tüm Kripto Paralar Düşüşe Geçti!

Kriptopara birimlerinden herhangi birine yatırım yaptıysanız, bu haber sizin için yeni olmayabilir. Fakat treni kaçırdığını düşünen ve kripto paralara henüz yatırım yapmamış olanlar için sektörde yaşanan büyük düşüşün haberi ilgi çekici olabilir.

Dün Bloomberg tarafından Çin’in Bitcoin ticaretini durduracağına yönelik yayınladığı fısıltı haberiden sonra ciddi bir düşüş yaşanmaya başladı. Bir de Kore’nin kripto para nizamına el atacağını söylemesi üzerine başta Bitcoin olmak üzere neredeyse tüm coin’ler ciddi değer kaybı yaşamaya başladı. Coinmarketcap üzerinden takip ettiğimiz verilere göre Bitcoin’in birim fiyatı %14.96’lık kayıp ile 12.176 dolara düşerken, Ethereum %14.47’lik kayıp ile 1.134 dolara kadar geriledi. Yeni yeni yıldızı parlamaya başlayan Ripple ise %23.42’lik değer kaybıyla 1.40 dolara düştü.

Coinmarketcap’in istatistik verilerine göre en değerli 100 kripto parayı vuran düşüş sadece Tether’i teğet geçti. Birim fiyatı an itibariyle 1,02 dolar olan Tether için %0,77’lik değer artışı söz konusu. Geçtiğimiz ay Bitcoin’in 20 bin dolar rekorunu görmesi beklenirken Bitcoin ve alt coin’lerde yaşanan düşüş kriptopara piyasasının yatırım amacıyla güvenli bir liman olmayabileceğini bir kez daha ispatlamış oldu.

Yıla başarısız bir giriş yapan kripto para dünyası yılbaşından bu yana sürekli olarak kan kaybetti. Ortaya çıkan haberlerin kripto paraların değer düşüşü yaşamasında payı büyük. Diğer yandan bu düşüş potansiyel yatırımcılar için harika bir fırsat olabilir.

Treni kaçırdığını düşünen veya kripto paraları balon görenler olarak alt koinler gibi alt gruplara ayrıldığımız şu günlerde kripto paraların geleceğiyle ilgili olarak siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al