wmaraci reklam

Bitcoin Koptu Gidiyor; Yeni Rekor 8 Bin 200 Dolar!

Kimine göre saadet zinciri, kimine göre ise geleceğin yeni dijital para birimi olan Bitcoin, rekora doymak bilmiyor. Son olarak birim fiyatı 8 bin doları aşan Bitcoin’in bu akşam saatleri itibariyle yeni rekoru 8 bin 200 dolar seviyesine ulaştı.

Geçtiğimiz hafta yatırımcıların Bitcoin Cash’e yönelmesiyle birlikte ciddi bir düşüş yaşayan Bitcoin haftaya güzel başladı. Geride bıraktığımız haftanın pazar gününde 23 bin 685 TL’ye kadar düşüş gösteren Bitcoin, bu hafta tekrardan kararlı bir yükseliş göstererek hem eski rekor barajına ulaştı hem de yeni bir rekora imza attı. Bugün akşam saat 18.53 itibariyle yeni rekoruna koşan Bitcoin’in birim fiyatı 8 bin 200 dolar seviyesine ulaştı. Yeni rekor birim fiyatıyla Bitcoin en hızlı şekil değiştiren yatırım aracı ve kripto para birimi olarak tarihin sayfalarında yerini alacak rekoruna imza atmış oldu.

Kripto para piyasasının birçok değişkene bağlı olarak şekillendiğini unutmamak lazım. Geçtiğimiz hafta bazı önemli yatırımcıların Bitcoin’in alternatifi olarak görülen Bitcoin Cash’e yönelmesinden sonra Bitcoin ciddi bir değer kaybı yaşamıştı. Bu hafta yaptığı etkili çıkışına karşın Bitcoin’in hala güvenli bir liman ve yatırım aracı olmaktan uzak olduğunun altını çizmemiz gerekiyor.

Bitcoin’in adını son dönemde sıkça rekorlarla duymaya alıştık. Kripto para piyasası ve Bitcoin hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten geleceğin yatırım aracı mı? Yok olmaya mahkum bir saadet zinciri mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al