wmaraci reklam

Boomerang İle Yaratıcılığınızı Gösterme Vakti

Kısa zaman önce Facebook’un satın aldığı popüler fotoğraf paylaşım uygulaması olan İnstagram, kısa videolar oluşturmaya imkan tanıyan yeni uygulaması Boomerang’ı kullanıcılarına sundu. Vine ile fenomen haline gelen kısa video çekimleri, diğer uygulamalar için de ilham kaynağı oldu. Bu uygulama ile herkese 10 kareden oluşan 1 saniyelik videolar oluşturma imkanı sunan yeni uygulama ücretsiz olarak kullanıma sunuldu.

Oluşturulan videolar Instagram üzerinden paylaşılabildiği gibi Twitter ya da Facebook gibi farklı sosyal ağlarda da paylaşılabiliyor. Yeni uygulamanın Facebook'un kısa bir süre sonra kullanıma sunacağı profilde hareketli video paylaşma özelliğini desteklemek için geliştirilmiş olduğu da düşünülüyor. 

Oluşturulan video dört kez tekrar ederek dört saniyelik eğlenceli sonuçlar ya da hareketler üretilebiliyor. Tamamen uygulamayı kullanan kişinin hayal gücüne bağlı olan bu uygulama ile eğlenceli ve yaratıcı video oluşturmak isteyen kullanıcılar, Boomerang’ın Android ya da iOS uygulamasını mobil cihazlarına yükleyebiliyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al