wmaraci reklam

BTK: Açıklamayı Kuzenim Yapmış

Yaşanan internet erişimi sıkıntısının hemen ardından bildiğiniz üzere BTK tarafından internetin kesilmesine ilişkin bir açıklama yapılmış ve internet ile ilgili yaşanan sorunun siyasi nedenlere değil, internet altyapısıyla alakalı olduğu duyurulmuştu. Yapılan açıklamadan çok kısa süre sonra Başbakan Yıldırım tarafından ise "Güvenlik açısından zaman zaman bu tür tedbirlere başvurulabilir. Bunlar geçici tedbirlerdir. Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner” şeklinde bir açıklama gelmişti.

Hayliyle bu durumda tüm internet dünyası ve Webmasterler olarak BTK’nın yaptığı açıklamayla Başbakan Yıldırım’ın açıklaması arasındaki tutarsızlığa odaklanmış ve BTK’nın bu açıklamayı muhtemelen kuzeni tarafından yapılmış olabileceği üzerinde ihtimalleri düşünmeye başlamıştık.

Bugün BTK tarafından yapılan resmi kamuoyu açıklamasına göreyse aslında BTK tarafından resmi bir açıklamanın yapılmamış olduğu ve bu haberi yapan kaynaklarda yer alan haberlerin tümüyle asılsız olduğu açıklandı. Dolayısıyla bizlerin yaptığı haber için tümüyle asılsızdır dendi.

Henüz internet üzerinde uygulanan sansür uygulamasının ne zaman sona ereceğiyle ilgili olarak gelen resmi bir açıklama ise bulunmuyor. 

Başta Habertürk olmak üzere onlarca kaynak tarafından yapılan bu haberler sizce geçersiz olabilir mi? Yoksa işin içerisinde başka bir oyun mu dönüyor?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al