wmaraci reklam

Bugüne Özel; Dirt 3’e Tüm DLC Paketleriyle Ücretsiz Sahip Olabilirsiniz

Codemasters firmasının en popüler oyunlarından biri olan ve 2011 yılında çıkış yapan Dirt 3’e Humble Bundle sayesinde tek bir kuruş ödemeden, şartsız şurtsuz tüm DLC paketleriyle birlikte bugün ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz!

Bilgisayar platformunda yarış oyunları dediğimizde akla sayılı isim geliyor. Şimdiye dek tarihe geçmiş ve en kaliteli oyunların yapımcı firmalarından biri olan Codemasters da hiç kuşkusuz onlardan biri. F1, Grid, Colin McRae Rally gibi efsane serilere sahip olan Codemaster’ın yine en popüler yarış oyunu serilerinden biri olan Dirt’ün 2011 yılında çıkış yapan 3. oyunu Humble Bundle üzerinden Complete Edition versiyonuyla bugüne özel ücretsiz olarak sunuldu. Yani, bugün sahibi olacağınız paketle Dirt 3’ün tüm DLC paketlerine de sahip olmuş olacaksınız.

Tıpkı diğer tanıtımlarda olduğu gibi Dirt 3 sadece bir güne özel bir kıyak değil, oyuna ücretsiz sahip  olmanız durumunda oyun tümüyle sizin oluyor ve Steam kütüphanenizdeki yerini almış oluyor. Daha ne olsun? :)

Dirt 3’e ücretsiz olarak sahip olmak içinse yapmanız gereken buradaki linke tıkladıktan sonra Steam hesabınızla ilişkili bir Humble Bundle hesabından oturumunuzu açmak yada yoksa ücretsiz olarak gerekli hesapları oluşturmak hepsi bu kadar.

Bu harika fırsatı yoksa siz kaçıracak mısınız?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al