wmaraci reklam

Bugüne Özel GearBest’de BKM Express Kullanıcılarını %50 İndirim Bekliyor!

GearBest Türkiye, BKM Express kullanıcıları için sınırları kaldırıyor. Yeni yıl fırsatlarını erkenden değerlendirmek isteyenleri GearBest’de bu güne özel %50’ye varan fırsatlarla alışveriş yapma şansı bekliyor. 2017 yılı içinde Türkçe internet sitesi ve destek hatlarını kullanıma sunan e-ticaret sitesi, şimdi de ülkemizin popüler ödeme yöntemi BKM Express’i safına katıyor.

GearBest’in erken yeni yıl alışveriş sayfasındaki fırsatlar bugüne özel %50 indirim oranlarına sahip. Fırsat sayfasında GearBest ve BKM Express kullanıcılarını; kuponlu indirimler, 1 alana 1 bedava fırsatı, DJI kuponları ve %50’ye varan indirim etiketine sahip ürünler bekliyor. Üstelik bazı ürünlerde opsiyonel olarak sunulan aksesuarları GearBest ücretsiz olarak sunuyor.

GearBest’in kampanya sayfasında teknoloji meraklısı ve webmasterların ilgisini çekebilecek birçok ürün yer alıyor. 4K kameralar, akıllı saatler, bilgisayarlar, tabletler, dronelar, bilgisayar donanımları başta olmak üzere tüketiciği elektroniğinden gündelik ihtiyaçlara kadar yüzlerce ürün GearBest’in BKM Express fırsatları sayfasında listeleniyor.

Ürün indirim ve fırsatlarının yalnızca tek alımlar için geçerli olduğunu ve indirim sürelerinin bu gecenin sonunda sona ereceğini de hatırlatalım. Erken yıl başı indirimlerini gözden geçirmek ve mega indirim oranlarını çantada keklik avlamak isterseniz buraya tıklayarak ilgili indirim sayfasına erişebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al