wmaraci reklam

Can Sıkıntınızı Giderecek İnternet Siteleri

Webmasterlar olarak zamanımızın çoğunu bilgisayar başında geçiriyoruz. Kimi zaman yoğun iş temposundan yorulup, farklı konularda kafamızı dağıtacak alanlara yöneliyoruz. Bir kaç video izlemek, oyun oynamak veya merak ettiğimiz alanlarda araştırmalar yapmak, işe tekrar geri dönüldüğünde motivasyonu ve yaratıcılığı arttırıyor. Eğer kafa dağıtacak bir şeyler bulamıyorsanız, bu yazımızda o işi biz üstleniyoruz. 

Her biri üzerinde iyi düşünülmüş ve zaman geçirmeyi eğlenceli hali getirmiş bu internet siteleri, bunaldığınız zamanlarda keyfinizi yerine getircek türden. Lafımızı fazla uzatmadan sizlere bizim de tecrübe ettiğimiz, pek fazla bilinmeyen bir kaç internet sitesinden bahsedelim.

Sortie En Mer

Daha önce hiç boğulma tehlikesi geçirdiniz mi bilmiyoruz, fakat bu sitede boğulma deneyimini tecrübe edeceğiniz kesin. Buradaki linkten siteye ulaşıp, az da olsa durumu yaşayabilirsiniz. (Servis kapatılmış)

4 Madde ile Neden HTTPS’e Geçmek için Kolları Sıvama Vakti Geldi?
İlginizi Çekebilir!

4 Madde ile Neden HTTPS’e Geçmek için Kolları Sıvama Vakti Geldi?

Geçtiğimiz yıl ve bu yıl için internet gündemine en çok tutunmayı başaran konu SSL sertifikası kullanmak ve HTTPS protokolüne geçiş yapmak oldu. Yayıncıların büyük bir bölümü SSL sertifikasını satın alıp HTTPS’e geçiş yap...

Five Minutes

Adrenalin, el çabukluğu ve korkuyu bir arada yaşayabileceğiniz bir site. Giriş için 18 yaşından büyük olduğunuzu onaylamanız ve sonrasında zorluk seviyesini belirlemeniz gerekiyor. Hikayeler gerçek videolardan oluşmakta. Karşınıza gelen şekilleri doğru olarak tamamlayıp (bilgisayar ile oynuyorsanız fare ile, tablet veya telefon için ise parmak ile) hikayenin şekillenmesini sağlıyorsunuz. Heyecan ve adrenalin had safhada. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

BuildWithChrome

Chrome internet tarayıcısı üzerinde, lego parçalarını kullanarak yaptığınız sanat eserlerini, Google Plus hesabınız üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşarak havanızı atabileceğiniz bir site. Lego ve Google’ın iş birliği ile ortaya çıkan bu siteye, buradan adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al