wmaraci reklam

Cebinize Sığan Oyun Canavarı: Razer Phone

Oyun dünyasıyla uzaktan yakından muhabbeti olan herkesin aklına mıh gibi kazınmış Razer firması ceplerimize girmeye hazırlanan yeni oyun canavarını tanıttı. Genelde oyun bilgisayarları ve aksesuarları kulvarlarında adını sıkça duyduğumuz Razer artık yeni Android işletim sistemli oyun canavarıyla pahalı ve kasvetli cihazların alternatifi olacak.

2017 yılının başında Razer, son nefesini vermeye hazırlanan Nextbit’e yatırım yaparak hepimizi şaşırtmış ve yıl sonuna doğru gelişmiş bir oyun cihazıyla karşılaşabileceğimizin sinyallerini vermişti. Hasta adamı tekrardan ayağa kaldıran Razer’ın açıklamasına göre Razer Phone adını verdiği mini oyun canavarı Nextbit tesislerinde üretilmiş. Nextbit’e rağmen neyse ki donanım ve fiziksel özellikleri göz önüne alındığında Razer Phone’un üstünde ölü tozu görmeyeceğiz.

UltraMotion Ekran Diyoruz

Razer Phone’a dair ilk dikkat çeken ve öne çıkmayı başaran özelliği 120 Hz ekranı. Daha önce iPad Pro 10.5 cihazında kullanılan 120 Hz’lik ekranlar Razer’ın beklenmedik atağından sonra mobil dünyada yeni bir akımın bayraktarı olabilir.120 Hz’lik ekran daha net görüntü kalitesi sunmasının yanı sıra ultra yüksek yenilenme hızı ve kalitede çığır açıp, oyuncuları zevkten dört köşe edecek animasyonlar anlamına geliyor. UltraMotion teknolojisinin kaput altında ise bizleri 16:9 oranlı Quad HD çözünürlüklü 5.72 inçlik IGZO LCD panel karşılıyor.

Windows’a Yakında Mobil Cihazımızdaki Fotoğraf ve Videoları Wi-Fi ile Gönderebileceğiz
İlginizi Çekebilir!

Windows’a Yakında Mobil Cihazımızdaki Fotoğraf ve Videoları Wi-Fi ile Gönderebileceğiz

Microsoft çok yakında Android ve iOS kullanıcılarına sunacağı bir mobil uygulama yardımıyla cihazınızdaki fotoğraf ve videoları Windows’a aktarma işini tatlıya bağlayacak. İtalyan teknoloji blogu Aggiornamenti Lumia’nın haberine...

Bir de Yetmez İki Tane!

Kullanıcılarına “Ver Allah’ım ver!” nidalarını attırmak isteyen Razer, kebabın tadında görüntüsü kadar kokusunun da önemi olduğunun farkındalar. Bu nedenle UltraMotion ekranı tamamlayan Dolby Atmos teknolojisiyle güçlendirilmiş cihazın iki tarafında yer alan stereo hoparlörler yerleştirilmiş. Kısacası Razer Phone oyuncuları sadece görüntü kalitesiyle vurmak yerine sesi de işin içine katarak elini kuvvetlendirmiş.

Overclock’çu Geldi Hanıım!

GPU olarak sırtını Adreno 540’a dayayan Razer Phone işlemci kısmında Snapdragon 835’i kullanacak. Buraya kadar bir şey yok fakat Razer Phone’un işlemci için Overclock esnekliği sağlaması teknoloji meraklılarının Razer Phone’a hissi duygular beslemesine neden olabilir. 

Android Bir Cihazdan Beklediğiniz Ne Varsa Razer Phone’da

Razer Phone oyuncu mobil cihazı olarak lanse edilmesine karşın cihazın elbette tek olayı bu değil. Razer Phone, Android ekosisteminde yer alan bir mobil cihazdan beklediğiniz ve görmeye alışkın olduğumuz teknik detaylara sahip. MicroSD ile arttırılabilir hafıza, 4.000 mAh batarya kapasitesi ve 12 MP çift kamera ile Razer Phone her yola gelen bir cihaz olacak.

Razer Umulmadık Taş Olabilir…

Android 7.1 yüklü olarak kullanıcılara ulaşacak cihaz yeni gelecek Oreo güncellemesini ilk elden alacak cihazlardan olacak. Asıl değinmek istediğimiz ise Razer’ın akıllı cihaz atmosferinin umulmadık taş olabilmesi ihtimali. Nova Launcher’ı kullanacak olan Razer yakın zamanda kendi özel uygulama mağazasını yayına alarak cihazlarına özel uygulamaları platformuna sunmayı hedefliyor. Yarın ertesi gün piyasadaki bey baba markaların karşısında Razer umulmadık taş olarak çıkıp baş yararsa hiç şaşırmayalım.

Yüksek teknolojinin bir de fiyatı var. Razer Phone canavarını cebine sokmak isteyen oyun meraklılarının 749.99 dolar Avrupa ham fiyatını ödemeyi gözden çıkarması gerekiyor. Ülkemize gelince Razer’ın fiyatı ne olur orası muamma.

Top şimdi sizde. Razer Phone hakkında siz ne düşünüyorsunuz ve sizce ülkemize geldiğinde Razer Phone global çapta gördüğü ilgiyi görebilir mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al