wmaraci reklam

Cesur Teknoloji: Dijital Dünyada Çözüm Ortağınız

Günümüzde internetin her alanda etkisini arttırmasıyla, ülkemizde milyonlarca kişinin bu çevrimiçi dünyada aktif olması, rastlantı değildir. İnternet, yeni dünyanın ticaret kapısı ve iletişimin kaynağıdır. Bankacılık işlemleri, alışveriş, tatil planlama, ulaşım ihtiyaçları, güncel bilgiye erişim ve hayatımızı kolaylaştıran bir çok şey internetin bize sağladığı bir imkandır. Çevrimiçi dünyada var olmak istiyorsanız “Cesur Teknoloji” yanınızda.

“Cesur Teknoloji” Bireysel ve kurumsal firmalara hizmet veren müşteri memnuniyetiyle geniş müşteri ağına ulaşmış; barındırma, sunucu kiralama, güvenlik çözümleri ve danışmanlık hizmetleriyle sektörde kendini kanıtlamış saygın bir firmadır.

“Cesur Teknoloji” Bilginin stratejik kaynak olarak değerlendirildiği, teknoloji kaynaklı değişim ve gelişimin hız kazandığı, küresel rekabetin yoğunlaştığı bir dönem olan günümüz bilgi çağında bilginin yaratılması, iletilmesi ve uygulanması ve yetkisiz kişilere karşı korunması gibi süreçlerde gelişmiş altyapı yatırımlarını sürdürmektedir.

Cesur Teknoloji” Bünyesinde bulunan kabinetlere entegre edilen donanım ve yazılımların, uyum içerisinde çalışmasını sağlayan hizmetleri arasında; veri tabanı yönetimi, web yönetimi, sunucu yönetimi, servis yönetimi, konfigürasyon yönetimi, performans yönetimi, kullanıcı yönetimi, yedekleme / geri yükleme, ek güvenlik duvarı, ağ ve bilgi güvenliği hizmetleri ile sunucuların stabil işleyişini takip etmektedir.

Cesur Teknoloji”  Yedekli enerji, hassas iklimlendirme. Türk Telekom, Superonline ve Cogent hatları üzerinde Juniper EX serisi switchler. Citrix netscaler mpx serisi ağ yönetim cihazları, Arbor networks temiz trafik yönetim sistemleri ile desteklenen 1U-2U-4U Sun SAS, dell, hp, fujitsu ve intel SSD sunucuları ile siz değerli müşterilerine son teknolojiyi rahat ve konforlu koşullarda sunmaktadır.

İş dünyasında önemli referanslara sahip olan “Cesur Teknoloji” Web sitelerinden bilgi işlem uygulamalarına kadar; veri tabanları barındıran, koruyan ve verimliliklerini arttıran, alt yapılar üzerinde orta ve büyük ölçekli projeler üretmektedir. Ayrıca üretici ve çözüm sağlayıcı firmalar ile iş ortaklıkları yapan “Cesur İnternet Teknolojileri” bünyesinde kurulum bakım, destek ve IT hizmetlerinde yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan bir organizasyona sahiptir.

Cesur Teknoloji” Gelişen teknoloji ve değişen sektör ihtiyaçlarına ayak uyduran yeni, özgün ve uzman yaklaşımları barındıran, çözüm odaklı bir anlayış ile sizlere bilgi çağının rekabetçi pazarında fark yaratacak hizmetler sunmaktadır.

Tercihiniz hayaller değil gerçek hizmet kalitesi ise Cesur.net uzman kadrosu 10 yılı aşkın deneyimi ve altyapısıyla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

0850-885-0-555 Detaylı bilgi için https://cesur.net

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al