wmaraci reklam

Clef Tamamen Kepengi İndirdi!

Bilinen en popüler İki Aşamalı Doğrulama (Two Factor Authentication) servis sağlayıcılarından biri olan Clef, geçtiğimiz haftalarda servislerini sona erdireceğini duyurmuş ve tüm ekibin farklı bir şirket çatısı altında çalışmaya başlayacağını bildirmişti. Dün kullanıcılarına gönderdikleri bilgilendirme e-postasıyla birlikte Clef, tamamen kepengini indirdiğini duyurdu.

Clef’i Webmasterlar sunduğu API desteği ve WordPress eklentisi yardımıyla kullanıyordu. Dünkü yapılan son bildiriden sonra artık Clef’in API desteği çalışmayacak ve WordPress eklentisi işlevini tümüyle yitirecek. Clef’i mobil uygulama olarak kullanan kullanıcılar da bundan sonra resmi uygulamalara App Store veya Google Play Store üzerinden erişmeyecek.

Verdikleri final kapanışı süresine kadar servisin tüm desteğini olduğu gibi sağlayan Clef yetkilileri, gönderdikleri bilgilendirme mailinde; servislerinin sona erdirilmesindeki mutsuzluklardan bahsedip, Clef'i kullanmakta olan projeleriniz için bir an önce değişikliğe varmanız tavsiyesinde bulunuyor.

Eğer siz de Clef’i projelerinizde kullanıyorsanız ama bir şekilde kapanma mevzusunu gözden kaçırdıysanız, projelerinizdeki girişlerin aksamaması için Clef’i kullandığınız projelerinizi bir an önce elden geçirmeyi unutmayın.

Siz Clef’i kullanıyor muydunuz ve böyle bir servisin kapanmış olmasını neye bağlıyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al