wmaraci reklam

Çocukları Pistten Alalım; Steam’in Kış İndirimi Başlıyor!

“İş iş nereye kadar, hiç oyun oynamayacak mıyız?” diyen Webmasterlar için bu akşam Steam’in merakla beklenen Steam Kış İndirimi Sezonu başlıyor. Birçok farklı oyun için sunulacak indirimlerle bütün kışı geçirebileceğiniz oyunları ucuz ucuz alıp, kenara köşeye stoklamanın ve boş zamanlarımızda bilgisayarın fanlarını deli gibi öttürmenin zamanı geldi.

Birçok oyuncunun bildiği üzere Steam’de yapılan büyük indirimler yaz ve kış olmak üzere ikiye ayrılıyor. Yaz indiriminden sonra beklenen en büyük indirim kuşağındaysa oyuncuları kış indirimleri bekliyor. Resmi olarak kış indirimi Steam üzerinde 22 Aralık 2016 Perşembe günü yani bu akşam saat TSİ 21.00’da başlayacak. 

Son dönemde yeni çıkan oyunların büyük bir kısmı haricinde geçtiğimiz indirim sezonunda indirim etiketine sahip olan tüm oyunlar bu sezon da mutlaka indirim etiketiyle kullanıcılara sunulacaktır. Ne yazık ki kışın kendisi kadar uzun sürmeyecek olan Steam indirim sezonu 11 gün sürecek. Kış indiriminin resmen sona ereceği tarihse; 2 Ocak 2017 Pazartesi 21.00 TSİ olacak.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al