wmaraci reklam

Disney Sonunda Olaya El Attı: Marvel Film-Dizi Senaristleri ve Yönetmenleri Kovuldu

Marvel Sinematik Evreni (MCU) bildiğiniz gibi dünya genelinde çok büyük hasılatlara sebep olmuş, hayranlar tarafından çok beğenilmişti. Fakat son çıkan Marvel film ve dizileri hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden kötü notlar aldı. En son şirketin büyük beklenti ve umutlarla yayınladığı Özellikle şirketin Secret Invasion adlı dizisi, izleyicilerin oylama yaptığı Rotten Tomatoes'ta %10 puan alarak dibe vurdu. Ama sonunda bu durum değişecek gibi.

Disney, Marvel'da Köklü Değişikliklere Gidiyor

Marvel şirketinin bağlı olduğu üst şirketi Disney, sonunda gelen bu kötü eleştirilere tepkisiz kalmadı ve olaya el atmaya karar verdi. New York Post ve The Hollywood Reporter'ın haberine göre Disney, Marvel ile alakalı bir araştırma komisyonu oluşturdu. Bu komisyona göre yapımların kötü olması, Marvel'da çalışan senarist ve yönetmenlerden kaynaklanıyor. Disiplin yetersizliğinden de bahseden komisyon, hazırladığı raporda yazar ve yönetmen ekibinin değişmesi gerektiğini belirtti.

Tatil Sezonunda Uygun Uçak Bileti Keşfi: En İyi İpuçları
İlginizi Çekebilir!

Tatil Sezonunda Uygun Uçak Bileti Keşfi: En İyi İpuçları

Tatile kısa bir süre kaldı ve artık hazırlıkların başlaması gerekiyor. Hazırlıklar kapsamında yapmanız gerekenlerden biri de uçak bileti almaktır. Peki, Pegasus uçak bileti fiyatları ne durumda? Eğer amacınız en uygun fiyatla bile...

Daredevil: Born Again ve Birçok Marvel Dizisinin Senaristi ve Yönetmeni Kovuldu

Disney, komisyonun ilettiği raporu dikkate alarak işe 2024 yılında Disney+ platformu üzerinden yayınlanacak olacak Daredevil: Born Again dizisinin senaristleri Chris Ord ve Matt Corman'ı kovarak başladı. Dizinin 18 bölümünü çekecek yönetmenlerle de yollarını ayıran Disney, Marvel bünyesinde tamamen yeni yazarlardan oluşan bir yazar ekibi oluşturmak istiyor. Secret Invasion için de çalışmalar yapan Disney, dizinin senaristi Mr. Robot'un da senaristlerinden biri olan Kyle Bradstreet ile de anlaşarak yolları ayırdı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre şirketin dizilerde yaptığı değişiklikler önümüzdeki günlerde de devam edecek. Ayrıca gelen bilgilere göre artık Disney tek sezonluk mini diziler de yapmayacak. Ayrıca şirket dizilerdeki karakterlerin hikayelerinin de derin olmasını ve seyirciyle bağ kurmasını istiyor.

Disney, Marvel Sinema Evreni İçin de Değişiklikler İstedi

Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige ile de "özel" görüşme yapan Disney, Kevin Feige'dan MCU'da da değişiklikler yapmasını istedi. Söylenene göre şirket MCU'da bütçe sorunu olmadığını ama filmlerde kullanılan kamera önü ve kamera arkası ekibin daha disiplinli, daha yaratıcı ve daha düzenli çalışmasını istedi. Şirket yeni gelecek MCU filmlerine gelecek tepkilere göre farklı değişikliklere gidip gitmeyeceğine karar verecek. Yani bunun Kevin Feige'a verilen son şans olduğunu düşünebiliriz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al