wmaraci reklam

Efsane Reyiz Nokia 3310 Tanıtıldı!

Üzerine defalarca kez yazıp karaladığımız, atıp tuttuğumuz Efsane Reyiz Nokia 3310’un yenilenmiş modeli (remastered) bugün Barcelona’da gerçekleştirilen World Mobile Congree etkinliğinde görücüye çıktı. İlk defa 2000 yılında kullanıcıların eline alıp duvardan duvara atma şansını elde ettiği Efsane Reyiz’in modern hali $50 ülkemizdeki fiyatıysa ortalama ₺350 - ₺400 civarında olması bekleniyor.

Yenilenen Nokia 3310, microSD depolama belleklerini destekleyecek ve hafızası 32GB’a kadar yükseltilebilecek. Görmeyeli serilip serpilen 3310 artık MP3 çalabilecek ve 2-megapiksel arka kamerasıyla basit çekimler gerçekleştirmenize yardımcı olacak.

Daha önceden ortaya çıkan sızıntı haberlerinde olduğu üzere Nokia’nın yeni efsanesi Nokia Series 3.0 adı verilen işletim sistemini kullanacak ve tek bir şarj ile 21 buçuk saat konuşma süresi sunacak.  Olur da 3310’u olduğu yerde dut yemiş bülbül gibi tuttacak olursak, tam 1 ay şarjı bitmeden açık kalabilecek. Bu özelliği açısından düşündüğümüzde reyiz, efsaneye oldukça benziyor.

Yenilenen cihaz için dört farklı renk seçeneği de düşünülmüş. Cihaz Sıcak kırmızı, sıcak sarı, koyu mavi ve koyu gri renkleriyle satışa sunulacak. Kısa süre sonra da muhtemelen değiştirilebilir kapaklar ve Nokia 3310 için aksesuar paketleri sunulacak.

Her şey değişir de 17 yılda yılan oyunu değişmez mi hiç? Yeni efsane Nokia 3310 yılan oyunana sahip ancak piksel piksel oynadığımız yılan oyununu Nokia nostalji olarak bırakmaya karar vermiş. 3D ve oldukça canlı grafiklere sahip olan yeni yılan oyunu Facebook'un Instant Games servisiyle birlikte kullanılabilecek ve oyuncular arkadaşlarıyla çevrimiçi yılan kapışabilecek.

Yenilenen efsane cihazın birçok açıdan beklentileri karşılayacağı gerçek ancak sanki tasarımı eski modele oranla biraz tırt olmamış mı? Efsane sizce geri dönüyor mu, yoksa tüm bunlar Nokia’nın ayakta durma girişimi mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al