wmaraci reklam

Ellerinizi Cebinizden Çıkarmadan Telefon Görüşmesi Yapabilirsiniz

Giyilebilir teknoloji piyasasındaki rekabet arttıkça, faydalı ürünlerle tanışmamız uzun sürmüyor. Bu ürünlerden birisi de "Akıllı Bere". Bu bere sayesinde, soğuk havalarda ellerinizi cebinizden çıkarmadan telefon görüşmesi yapmak mümkün.

Hazırlanan bu bere sayesinde, Bluetooth ile akıllı telefonunuza bağlanıp hem görüşmelerinizi yapabiliryor, hem de müzik dinleyebilirsiniz. Bere içerisine yerleştirilen hoparlör ve mikrafon donanımı bluetooth bağlantısı ile cihazınıza bağlanıyor. Daha sonra ise aynı bluetooth kulaklık mantığı ile çalışıyor. Ayrıca bere üzerinde ses açma/kapama, görüşme sonlandırma gibi düğmelerde entegre edilmiş. Tabiki her akıllı cihazın da gün sonunda şarj edilmesi kaçınılmaz. Her gün olmasa da, düşük pil uyarısı verdiğinde standart USB kablosu ile bilgisayar ya da adaptör ile şarj etmek gerek. Berenizi yıkamaya ihtiyaç duyduğunuzda ise elektronik devreleri çıkarıp yıkama işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. 

Ürünü satan bir çok site mevcut. Biz de örnek teşkil etmesi ve ürünü inceleyebilmeniz için sizinle bu bağlantıyı paylaşıyoruz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al