wmaraci reklam

En Eğlenceli 404 Hata Sayfası

Biraz vakit öldürmeye ne dersiniz?

Hiçbir webmaster sitesine giren kullanıcıların /404 sayfasına gitmek zorunda kalmasını istemez ama maalesef bu kaçınılmaz son sürekli yaşanıyor. Şimdiye kadar çok yaratıcı 404 hata sayfaları gördük fakat android.com ‘a yolunuz düştüyse ve aradığınız sayfayı bulamadıysanız siz de eğlenceli bir şeylerle karşılaşmışsınız demektir.

Android.com 404 sayfası için çok eğlenceli bir tarayıcı oyunu geliştirmiş. İki android karakteri herbiri farklı bir android ismini simgeleyen yiyecekleri boruların içerisine fırlatıyor, biz de bu yiyecekleri gitmeleri gereken yerlere boruların yönünü değiştirerek göndermeye çalışıyoruz.

Oyun ilk başlarda kolay gibi görünse de ilerledikçe hızlanıyor ve zorluk derecesi artmaya başlıyor. Bir yerden sonra boruların yönlerini ayarlamakta zorlanmaya başlıyoruz. Bir android yukarıda skoru kayıt ederken diğer bir android ise aşağıda hatalarınızı sayıyor.

Siz de hemen android.com/404 sayfasına giderek oynamaya başlayabilirsiniz, mobil cihazlar için telefonunuzun ekranını yan çevirmeniz gerektiğine dair bir uyarı alabilirsiniz. Mobil cihazlardan da oyunu çok keyifli bir şekilde oynamak mümkün.

Beğendiğiniz 404 sayfaları varsa bizlerle paylaşabilirsiniz. Bakalım aramızda en yüksek skoru alan kim olacak? Yorumlara bekliyoruz :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al