wmaraci reklam

En İyi 3 Bilgisayar Oyunu - 2015 (İnceleme)

Bilgisayar oyunları her geçen gün yeni nesile uyarlanarak karşımıza çıkmaya başlıyor. Haliyle bu durumun incelemesini yapmasak olmazdı demek gayet uygun. Sizler için yaptığım incelemede, bilgisayar oyunları arasında en iyi 3 oyunu burada yayınlamak istedim. Listeme son sıradan başlamak istiyorum.

3-) Call Of Duty Advanced Warfare

Yıllardır hem kurgusu hem de oyun tekniği ile akıllardan silinmeyen ve sürekli olarak kendisini geliştiren Call Of Duty serisi, sunmuş olduğu son oyun Advanced Warfare ile bir kez daha hafızalarımızda yer edindi. Özellikle Ghosts'dan sonra dikiş tutturamayan Activison, son oyunu ile yeni nesil oyun türlerine göz kırptı. Oyunun başlangıcındaki senaryosu ve çeşitli efektler, oyuncuları ciddi derecede etkiledi. Hem keyifli FPS senaryosu ile hem de multiplayer versiyonu ile şuan da en iyi tercihlerden birisi COD: Advanced Warfare'dir.

2-) Fifa 15

1996 yılından beri kendisine uçurumluk fark atan tek oyun Fifa 2015'tir herhalde. Son oyunun piyasaya çıkması ve denenmesiyle birlikte bunu anlamak çokta zor olmadı. Fifa 2015 bir şehir efsanesi klasiğinde hem menejerliği hem de futbol kabiliyetini konuşturacak en iyi oyunlardan birisidir. Özellikle en yakın rakibi Pro Evolution Soccer ile arasındaki fark, yayınladığı son sürümle biraz daha fazla açılmıştır. Eskiden PES kapışmalarını seyrettiğimiz günler yavaş yavaş geride kalıyor, artık yeni bir güneş doğdu; Fifa 2015.

1-) GTA V

Henüz yeni çıkan ve çıktıktan 2 gün sonra torrente düşen, ayrıca crack verilen GTA V, milyonlarca lira kazanırken bir o kadarda kaybetti. Fakat genel çerçeveden bakacak olursak GTA V aslında hiçbir şey kaybetmedi. Oyun başlı başına bir yapıt. Gerek oyun içinde bitmek bilmeyen görevler, gerekse eşsiz hikaye modu ve haritası ile geçmişten günümüze en iyi oyun olarak aday gösterilebilen oyun GTA V oluyor. Henüz yeni yeni denenmeye başlayan oyun özellikle PS4 versiyonunda yeni nesil konsol oyuncuları için kaliteli görseller sunabiliyor. GTA V kaldığı yerden farklı karakterler ile geri döndü. Eğer hala oynamadıysanız kaçırmamanız gerekiyor.

Not: WM Aracı Blog okurları için bundan sonra aylık inceleme yaparak en iyi 5 oyunu (inceleme yaptığım ay içerisinde çıkan oyunlardan) sizlere sunacağım, tabi yorumlarınız buna yön verecek :) . Şimdilik ilk makalemizi böyle noktalayalım.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al