wmaraci reklam

Ev Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hepimiz hayallerimizdeki evi almak isterken kendimizi bazen hiç de düşünmediğimiz evi almış olurken buluruz. Bu durumun asıl sebebi yanlış emlakçı seçimi ya da yeterince araştırma yapmış olmamaktan kaynaklanmaktadır. Uzun vadede ev alırken gerekli araştırmalar yapılması, son kararların iyi verilmesi de alınabilecek önlemler arasında bulunmaktadır. Son yıllarda Çiğli satılık daire işlemlerinde en çok tercih edilen ilçelerimiz arasında bulunmaktadır.

Hayallerinizdeki Evi Almak İçin

Sizlere isteklerinize göre evler sunan şirketimiz ailede yaşayan kişilere göre sınırlı seçenekleri filtreleyerek karşınıza çıkarmaktadır. Hayallerinizde bulunan eve binlerce lira daha fazla vermek yerine daha uygun fiyatlarla erişmeniz işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Ev satın alırken mimari kriterlere dikkat ederek tercihler yapmanızı öneren şirketimiz alanında uzman kişilerle çalışmaktadır. Uzmanlarımız İzmir satılık daire işlemlerinizi yaparken yanınızda bulunmaktadır. Kaparo ücretlerimiz sınırlı olmakla birlikte bütçelerinize uygun cüzi miktarları sizlere sunmaktayız.

Satılık Daire Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Gelişen rekabet şartlarına ayak uydurup kurumsallaşması için çalışmalar yapan firmamız hiçbir şekilde satılık veya kiralık daire gezme ücretlerinde size fiyat vermemekte, böyle bir talebi bulunmamaktadır. İzmir ilçelerinden Çiğli satılık daire tercihlerinde en çok talep edilenler arasında bulunmaktadır. Uzman çalışanlarımızla hazırlayacağımız sözleşmelerde para alışverişinden önce kiracı mal sahibinden tapunun fotokopilerinin kontrat işlemlerine eklenmesini talep edebilmektedir. Gayrimenkulleri almadan önce sorun yaşanmaması için önemli araştırmalar yapmaktayız.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al