wmaraci reklam

Evi Arabayı Satıp Yatırım Yapmak İsteyeceğiniz Yeni Kritpto Para Ethereum Olabilir!

Eğer yatırım yapmak istediğinizde ilk iş sağlam bir yerlerden arsa kapatmayı düşünüyorsanız, Ethereum fena halde aklınızı çelebilir. En son Bitcoin’in 10 senede bir arsadan daha fazla değer kazandığının ispatı olarak 2010’da $100’lık Bitcoin Yatırımı Yapsaydınız, 72 Milyon Dolarınız Olabilirdi! blog yazımızı yayınlamış, hepimiz vaktiyle Bitcoin’e dalmadığımız için pişmanlığımızı dile getirmiştik. 

Uzmanlara göre Bitcoin’in farklı bir alternatifi olan ve Ethereum blok zincirindeki para birimi Ether kısa sürede ortasından otoban geçen arsalar kadar değer kazanabilir. Özellikle son birkaç aydır kripto paralar piyasası hiç olmadığı kadar hareketli. Mayıs ayında kayda değer bir çıkış yakalamayı başaran Ether, haziran ayında 400 dolar sınırına merdiven dayayarak yeni bir rekora imza attı. Tabii, tüm kripto paraları vuran yaz ayı vurgunları Ether’i de vurunca Ether’in değeri 192 dolar’a kadar geriledi

Ether yatırımcıları bu dalgalanmayla endişelenmeye başlasalar da kripto pazarı yatırımcıları Ether’in yıldızının kısa süre sonra tekrar parlayacağını düşünüyor. Lightspeed Venture Partners’ın ortaklarından olan Aaron Batalion’a göre Ether, kısa vadede yaşadığı düşüşü amorti ederek %50 oranında değer kazanacak. Daha uzun vadedeyse Ether’in 10 senede 10 hatta 1000 katı değer kazanabileceği düşünülüyor. Umarım bu senaryo size diğer blog yazımızdan da tanıdık gelmiştir.

Tabii Ether’in tekrardan parlayan bir yıldıza dönüşeceğine tek bir kişi değil, büyük bir zümre inanıyor. Robinhood ve Uber’in yatırımcılarından Jason Calacanis ve eski Facebook çalışanı Chamath Palihapitiya gözü kapalı evi arabayı basmayı düşünen ilk büyük yatırımcılardan. 

Şu an için durgun liman olmaktan tamamen uzak olan Ether’in ne getirip ne götüreceğini tahmin etmek zor. Yine de Bitcoin’i örnek alıp bir maceraya atılmak istiyorsanız ya da yatırım yapmayı düşünüyorsanız Ether iyi bir sanal yatırım olabilir.

Ne dersiniz, evi arabayı satıp basalım mı?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al