wmaraci reklam

Facebook’a Instagram’daki Keşfet Benzeri Haber Kaynağı Geliyor

Instagram’daki yayın akışınız tam kabak tadı verdiği anda yeni içerikler keşfetmenize yardımcı olan keşfet menüsü yakında Facebook’da yer alacak. Şimdilik adı sanı belli olmadığı için “yeni haber kaynağı” diyeceğimiz özellik Instagram’ın keşfet menüsüne benzer mantıkla çalışacak.

Facebook kullanıcıları, mobil uygulama ve web sürümü üzerinde yer alacak roket butonu sayesinde yeni haber kaynağına geçiş yapacak ve içerik dünyasının uzayına ışınlanacak. Bu içerik uzayının algoritmasının nasıl işleyeceğiyse henüz sırra kadem durumunda. 

Muhtemelen ilgi alanınızı ve gerçek konumunuzu baz alacak olan yeni haber kaynağının coğrafyasını; beğenmediğiniz sayfalar, ünlü profiller ve reklamlar çepe çevre saracaktır. Şu an beta olarak Facebook’un üzerine eğildiği özellik, kısıtlı sayıda kullanıcıya gösteriliyor ancak yakın zamanda hepimizin uygulamalarında görünür hale gelecektir.

Facebook’un yaptığı yeni değişiklik sayesinde ortalık hayalet kasabı olmaktan çıkıp eski günlerine geri dönüş yapabilir. Bu yeni haber kaynağı Facebook konusunda sizi heyecanlandırmaya yetti mi dersiniz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al