wmaraci reklam

Facebook Messenger 1.2 Milyar Kullanıcıya Ulaştı

WhatsApp'ın zirveyi bırakmadığı mobil mesajlaşma servisleri arasında Facebook Messenger da sivrilmeyi başardı. Facebook'un reklamını fazlasıyla yaptığı Messenger uygulamasının bu rakama ulaşması hayal bile olmazdı. Zira WhatsApp'ın sunmuş olduğu kolaylıklar ve sürekli olarak kendisini geliştiriyor olması, Facebook Messenger'ı hep bir adım geride bırakmıştı.

Ruhunun hınzır yönünü devreye alan Facebook, WhatsApp’ı satın alarak Messenger’ın yolunun üzerindeki tüm taşları kaldırmış, Messenger’a da yaptığı geliştirmelerle yükselme şansı tanımıştı. Facebook üzerinden arkadaşlarınızla mesajlaşmanızı sağlayan ve arkadaşlarınızın durumunu görmenizi sağlayan uygulamanın, geçtiğimiz sene Temmuz ayında 1 milyar aktif kullanıcısı olduğu duyurulmuştu. Bugün ise artık Facebook Messenger’ın tam 1.2 milyar kullanıcısı bulunuyor.

Malum son zamanlarda gerek telefonumuzdaki SMS’ler ile senkronize edilmesi, gerekse uygulamadaki yavaşlıklar/çökmeler kullanıcıları fazlasıyla sinirlendirmişti. Tüm bunlara rağmen ufak tefek güncellemeler ile kendi hatalarını kapatmaya çalışan Facebook Messenger neticede rayına oturmuş görünüyor.

Ayrıca Snapchat’i çift yumurta ikizi gibi kopyalayan ve neredeyse her özelliğini kendi sistemlerine entegre etmeye çalışan Facebook, Messenger'daki bu eylemi ile yoğun tepki almıştı.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al