wmaraci reklam

Facebook Snapchat'i Kopyalamayı Henüz Bitirmedi

Geçtiğimiz hafta içerisinde Facebook, popüler fotoğraf paylaşım ağı Instagram’a getirdiği “Stories” isimli hikayeler özelliğiyle Snapchat’i kopyaladığı için sosyal medya kullanıcılar tarafından en ağır şekilde eleştirilmişti. Bazı kullanıcılar bu özelliğin Instagram’ı öne taşıyacağını düşünürken bazılarıysa Facebook’un Snapchat’i kopyalama başladığını düşündü ve bu durumu etik olmadığı şeklinde yorumladı.

Eğer siz de Facebook’un Snapchat’i kopyalamaya başladığını düşünenlerdenseniz sıkı durun, oyun daha henüz yeni başlıyor. Facebook uzun süredir üzerinde çalıştığı MSQRD öz çekim entegrasyonu teknolojisini yakın zamanda ana uygulamada aktif hale getirecek. Bu da demek oluyor ki, Snapchat’de görmekten sıkıldığımız köpekler, uzaylılar ve daha niceleri yakın zamanda Facebook yayın akışınızda yer alacak.

Konsept olarak yayınlanan video Facebook’un sahip olacağı yeni özelliği en basit şekilde gösteriyor ve anlaşılan o ki, Facebook piyasada en önemli rakiplerinden biri olarak gördüğü Snapchat’in ipini çekmeye hazırlanıyor. Facebook’un bu özelliği sayesinde Snapchat’i sadece filtreler için kullananları da safına çekeceğini düşünürsek sanırım Facebook bu sefer iddiasında başarılı olabilir. Sosyal medyada yer alan kullanıcıların tepkilerini düşünecek olursak, Facebook sanırım rakibini ezmek için kulaklarını şuan için yorumlara tıkamış durumda.

 Facebook’un sahip olacağı yeni özellik hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Facebook sizce rakibinin ipini çekebilir mi veya siz aynı şeyi rakibinize yapmayı düşünür müydünüz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al