wmaraci reklam

Facebook Twitter'ın Vine Uygulamasını Engelledi!

B

ildiğiniz üzere Instagram'ın aylar önce Facebook bünyesine katılması web dünyasında büyük yankı uyandırmış ve bu alımın ardından Twitter kendi bünyesinde Instagram'ı devre dışı bırakmıştı. Facebook da bir süre önce Twitter'ın Instagram ile ilgili hamlesine karşılık vererek Twitter'ın yeni satın aldığı Vine isimli video uygulamasını engelledi.

Vine Uygulaması Nedir?
Vine isimli uygulama aracılığı ile Twitter'da attığınız tweet'lere 6 saniyelik kesitler halinde videolar ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca Vine'a Twitter connect yada kendi mail adresiniz ile üye olabilirsiniz.

Şu anda sadece IOS yani IPhone desteği bulunan Vine isimli uygulamanın yakın zamanda Android'e özel uygulamasının da çıkacağını bildirmekte fayda var.

Facebook Nasıl Engelledi?
Daha önce Vine uygulamasında kullanıcılar "Facebook ile arkadaşlarını bul" özelliğini kullanabilirken, uygulamanın Twitter bünyesine katılması ile bu özellik facebook tarafından engellendi.

Twitter'da daha önce; Facebook bünyesine katılan Instagram aracılığı ile paylaşılan fotoğrafların tweet'lerle birlikte önizlemesinin görüntülenmesini engellemişti.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al