wmaraci reklam

Flat Tasarım Kaynakları – İkonlar ve UI Setleri

Flat tasarımlar gün geçtikçe popülerliğini artırmakta. Artık tüm web siteleri flat tasarıma geçmek için düzenlemeler yapmakta. Biz de sizler için bir web sitesinin flat tasarıma geçmek için gerekli olan kaynakları bir araya getirmeye karar verdik.

Öncelikle flat tasarımdan kısaca bahsedelim, flat tasarım kullanıcıların web sitesi ile etkileşimini kolay hale getiren, minimalist bir yaklaşıma sahip tasarım çeşididir diyebiliriz. Genelde iki boyutlu çizimlerden oluşan bu tasarımda sadelik ön plandadır. Bu yüzden şekiller ve renkler olabildiğince görsel efektlerden uzaktır. Kullanıcılar şekilleri net bir şekilde algılayabilmelidirler.  Tüm şekiller, ikonlar tek bir renk ile tasarlanır. Bu yüzden renkler flat tasarımda büyük önem taşımaktadır. Flat tasarımın yaygınlaşmaya başlamasından bu yana birçok renk paletleri de oluşturulmaya başlandı. Örneğin http://flatcolors.net/palettes.php adresinden bu paletleri görebilirsiniz. Renkler genel anlamda canlı ve dikkat çekici renklerdir.

Flat tasarımın genel amacı aslında kullanıcıların içeriği net bir şekilde algılamalarını sağlamaktır. Aşağıda flat tasarımla alakalı birçok kaynak sıraladık.


Görsel Efekt Uzmanın Eski Arabasını Satmak için Hazırladığı Harika Video
İlginizi Çekebilir!

Görsel Efekt Uzmanın Eski Arabasını Satmak için Hazırladığı Harika Video

Hangi ülkede, ilde veya ilçede olursanız olun, satmadıysanız bilemezsiniz… Eski araba satmak bir ülkeye nükleer silah pazarlamak kadar büyük yetenek ister. Herkes satın alacağı eski arabanın masrafsız, sorunsuz ve albenili olmasını ...

FLAT WEB İKONLARI


Flat UI Setleri

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al