wmaraci reklam

Fruit Ninja Oyunu Film Oluyor!

 Kılıçlarınızı hazırlayın! Çünkü tüm zamanların en popüler iOS oyunlarından biri olan Fruit Ninja’nın yakın zaman içerisinde janjanlı bir sinema filmi yapılacak. Daha önceden mobil platformlarda fırtınalar estirmeyi başaran Angry Birds’ün filminin yapıldığını görmüştük, hasılatlar diğer oyun geliştiricilerinin de dikkatini çekmeyi başarmış olacak ki, beyaz perdenin bu seferki konuğu Fruit Ninja olacak.

Filmin içeriğine dair henüz tam olarak detaylar belli olmasa da filmin dünyayı kurtarmaya çalışan bir grup ninjanın öyküsünü konu alacağı belirtiliyor. Angry Birds filmiyle gerçekten çok iyi bir kurgu yakalanmış ve oyunun görmediğimiz hikayesi hakkında önemli sahneler aktarılmıştı. Belki Fruit Ninja’nın filmiyle de oyunun geliştirici firması tüm o meyve sebzeleri bize boş yere kesmediğimizi açıklayacak bir senaryo hazırlamıştır. Yada kim bilir, belki de aslında gizli bir amaç yoktur ve tek amaç lezzetli meyve salataları yapmaktır.

Fruit Ninja oyunu hakkında ufak bir istatistik bilgisi verecek olursak eğer oyun, App Store’da yerini aldığı günden bu yana 1 milyarın üzerinde indirme rakamına ulaşmayı başardı. Yine, iOS platformu açısından bakacak olursak Fruit Ninja oyunu, Candy Crush Saga oyunundan sonra en çok indirilen ikinci iOS oyunu olma unvanına sahip.

Muhtemelen önümüzdeki yıl içerisinde gösterime girecek olan Fruit Ninja filmine siz gitmeyi düşünür müydünüz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al