wmaraci reklam

Galaxy Note 7 Şimdi de GTA Modu Oldu!

Kafanızı hangi teknoloji sitesinin manşetine çevirirseniz çevirin, orada mutlaka Samsung’un yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 7 ile ilgili bir patlama haberi göreceksinizdir. Tabii, gördüklerimiz yalnızca haberlerle sınırlı kalmayacak bir de bitmek bilmeyen patlayan Galaxy Note 7 muhabbeti var. Teknolojinin günümüzde şakaya gelmeyeceğini Samsung son cihazıyla çok iyi anlamış olabilir ancak Galaxy Note 7 ile ilgili esprilerin sonu sanırım uzun bir süre daha gelmeyecek.

Bugün sosyal medya ve birçok yabancı yayın kaynağında HitmanNiko tarafından geliştirilen yeni Galaxy Note 7 GTA V modu ve YouTube videosu yankı buldu. HitmanNiko isimli kullanıcı geliştirmiş olduğu GTA V modunda yapışkan bombayı Samsung Galaxy Note 7 ile değiştirmiş.

Yani, bu moda sahip olan GTA V oyuncuları artık ellerine aldıkları bir Note 7 ile GTA V’nin sokakları ve caddelerinde insanların korkulu bakışlarına inat terör estirebiliyor. Modun yapımcısı sadece bir yer değiştirmeyle oyuna Note 7 modelini eklemiş. Modu yükledikten sonra silah satışı yapılan dükkanların hepsinden bomba yerine Samsung Galaxy Note 7’yi satın alabiliyorsunuz.

> GTA V için geliştirilen Samsung Galaxy Note 7 moduna buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al