wmaraci reklam

GearBest Açılışa Özel %50’ye Varan İndirimlerle Artık Türkiye’de!

Alışverişte sınırlarının olmadığı zamanları yaşıyoruz. Artık satın almak istediğimiz ürünler için fiziksel mağazalar veya ülkemizdeki satıcılar tek başına birer alternatif değil. Uluslarası satış platformları sayesinde yurtdışı alışverişi gibi yepyeni bir alternatifimiz var. Üstelik yurtdışı alışverişlerinde süreç artık eskiden olduğu gibi sancılı günleri ve bitmek bilmeyen bekleyişleri yanında getirmiyor. Tek yapmanız gereken yerli e-ticaret sitelerinde olduğu gibi alışverişinizi tamamlamak ve ürününüzün sağsalim elinize geçmesini beklemekten ibaret. Beklenen süre size bazen ciddi tasarrufları getirirken bazen ise ülkemizde bulunmayan ürünlere sahip olma avantajını sunuyor.

Yurtdışı alışverişleri sizin de olmazsa olmazlarınızdansa veya yurtdışı alışverişine bir şans vermeyi düşünüyorsanız, Türkiye pazarına resmen giriş yapan GearBest’i artık bolca değerlendirebilirsiniz. Tüm dünyadan sayısız kullanıcının ziyaret edip alışverişlerini gerçekleştirdiği GearBest artık Türkiye kullanıcıları için hazırladığı online mağazası aracılığıyla Türkçe olarak hizmet verecek.

GearBest’in Türkiye mağazası üzerinden alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar global siteye erişmelerine gerek kalmadan tr.gearbest.com adresi üzerinden alışverişlerini yapabilecek. Daha önceden GearBest ile alışveriş yaptıysanız veya hali hazırda bir GearBest hesabınız varsa yeni bir hesap oluşturmanıza da gerek kalmadan mevcut üyeliğinizi Türkiye mağazası için kullanabilirsiniz.

Yeni mağazasıyla kullanıcılarına tamamen Türkçe hizmet sunacak olan GearBest, yurtdışı alışveriş sitelerinin en büyük sorunu olan destek problemini de ortadan kaldırıyor. Sistem üzerinde yer alan ticket destek ve sosyal destek profilleri yardımıyla kullanıcılar siparişleriyle ilgili meydana gelen sorunlarda GearBest Türkiye ekibinden destek alabilecek. GearBest’in bu yenilikleri sayesinde yabancı dil bilmiyor olsanız bile kendi dilinizi kullanarak yurtdışı alışverişlerinin kapılarını aralayabilirsiniz.

%50’ye Varan İndirimleri Ürün Fırsatları Sizleri Bekliyor

Türkiye pazarına etkili bir giriş yapmak ve internet kullanıcıların hesaplı alışverişlerinde tercih ettiği ilk kanal olmak isteyen GearBest, Türkiye mağazası üzerinden ilk defa alışveriş yapacak kullanıcılar için çeşitli indirim kuponları da sunuyor. Teknoloji ürünlerinden aksesuarlara kadar GearBest ile tanışma alışverişinizi yapmak isteyenleri GearBest fırsat ürünleri köşesinde %50’ye varan indirim fırsatlarıyla birbirinden değerli ürünler bekliyor.

GearBest gibi ulusal alışveriş sitelerinin ülkemiz pazarında yer bulması oldukça sevindirici bir haber. Bu sayede tüketiciler olarak daha çok fırsatı değerlendirip gönül rahatlığıyla yurtdışı alışverişleri yapabiliriz. GearBest’in Türkiye pazarına açılması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al