wmaraci reklam

Google Apps'in Yeni İsmi G Suite Oldu

Google’ın kişisel kullanıcılardan işletmelere kadar hemen her kesimin ofis ve dijital doküman ihtiyaçlarını karşılamayı başaran bulut tabanlı uygulama servisi Google Apps’in adı G Suite olarak değiştirildi. Google tarafından neden bu şekilde bir isim değişikliğine varıldığı net bir şekilde bilinmiyor ancak muhtemelen Alphabet’e uyum sağlaması için ismin revizyonu düşünülmüş olabilir.

Aralarında Gmail, Docs, Drive ve Takvim gibi Google’ın başlıca kullanılan popüler servislerinin yer aldığı Google Apps servisi bundan böyle G Suite olarak bilinecek. Değişimi en hızlı şekilde gerçeğe dönüştüren Google, araçlarının yeni ismi hemen kullanmaya başlaması için yeni alan adı ve G Suite isimli sosyal medya hesaplarını yayına aldı.

Eğer Google Apps’i çok fazla kullanma alışkanlığınız varsa Google’a Google Apps yerine artık G Suite yazmanız gerekecek. Ha unutmada; yenilenen G Suite’i duyurmak için Google oldukça hoş bir de video tasarlamış;

Sizce bu kadar popüler hale gelen ve artık herkesin kullandığı bir servisin adını değiştirmek, kullanıcılar üzerinde nasıl bir etki yaratacaktır?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al